بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟

بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟

به گزارش کونفه، همشهری آنلاین نوشت: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: مصرف مواد قندی و غذاهای شیرین و شور در وعده افطار باعث می شود گیرنده های چشایی آب زیادی جمع و فرد احساس تشنگی بیشتری کند.



سید ندا موسوی با تأکید بر این که روزه داران از مصرف غذاهای خیلی شیرین و شور در وعده افطار اجتناب کنند، اضافه کرد: مصرف مواد غذایی شیرین علاوه بر ایجاد احساس تشنگی در فرد سبب افت قند می شود.
وی با اعلان اینکه تصور عموم بر این است که هنگام افت قند خون باید یک خوراکی شیرین مصرف شود افزود: این در حالیست که پس از مصرف ماده غذایی شیرین، قند خون بطور ناگهانی بیشتر می شود و سبب ترشح انسولین می شود.
این کارشناس تغذیه افزود: بر این اساس ترشح انسولین سبب افت ناگهانی قند خون می شود و مصرف مواد قندی در موقع افطار می تواند چنین مشکلاتی را به وجود آورد.
موسوی اشاره کرد: جدا از احساس تشنگی و افت قند خون پس از افطار ممکنست حالت هایی مانند لرزش، تعریق، تنگی نفس و بالا رفتن ضربان قلب نیز از طرف فرد تجربه شود.
وی به روزه داران سفارش کرد: از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین در شروع وعده افطار اجتناب کنند.
موسوی یادآورشد: بهتر است در کنار مصرف مواد قندی هنگام افطار مواد غذایی پروتیئنی از قبیل فرنی یا شیر ولرم مصرف شود چونکه قند خون را کمتر بالا می برد.
وی با اعلان اینکه بر خلاف تصور، قند طبیعی با قند مصنوعی تفاوتی ندارد، افزود: برخی بر این باور هستند که خرما قند طبیعی دارد و زیاده روی در مصرف آن مشکلی ایجاد نمی کند در صورتیکه استفاده بیش از اندازه متعارف از این ماده غذایی نیز قند خون را بیشتر می کند.
موسوی با تأکید بر این که یکی از موارد لازم مورد توجه روزه داران هنگام افطاری و یا سحری مصرف حداقلی چای است، افزود: مصرف زیاد چای ادرار آور است، پس باید در حد کم و بصورت کمرنگ از آن استفاده گردد.
وی افزود: روزه داران باید به این مهم نیز توجه داشته باشند که مصرف چای داغ ریسک مبتلاشدن به سرطان های دستگاه گوارش را بیشتر می کند.

۲۳۳۲۳۳

1402/01/15
15:35:32
5.0 / 5
347
تگهای خبر: آب , آنلاین , تخصص , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
کونفه