رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان:
توسعه خدمات در ارتباط با سرطان در سمنان پیگیری می شود
به گزارش کونفه ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار داشت: ۱۰۰ میلیارد ریال به منظور خرید تجهیزات به روز آزمایشگاهی در تمام بیمارستان ها سال ۹۹ هزینه شد و هدف گذاری سال جاری دانشگاه توسعه خدمات در حوزه درمان سرطان است.
به گزارش کونفه به نقل از ایرنا، نوید دانایی روز سه شنبه در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه اظهار داشت: تکمیل پروژه های عمرانی اولویت دار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از موضوعات پر اهمیت در این دانشگاه است و پیگیری ها در این حوزه متوقف نمی گردد.
وی اضافه کرد: بخش سوانح و سوختگی بیمارستان کوثر به صورت ۲ منظوره به بهره برداری رسید و به بیماران ویروسی مانند کرونا و سوانح فیزیکی مانند سوختگی خدمت رسانی می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار داشت: ساخت اورژانس بیمارستان امیرالمومنین (ع) سمنان به اتمام رسید و طی ماه آینده تجهیز و افتتاح می شود.
دانایی اضافه کرد: ساخت و تکمیل بخش جدید بیمارستان امیرالمومنین (ع) سمنان با ۵۰ تخت جدید هم در سال ۱۴۰۰ تمام می شود.
وی افزود: مجوز پذیرش بیماران خارجی دریافت شد و در سطح بین المللی خدمت رسانی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار داشت: سال ۹۹، بخش تشخیص و درمان بیماری های تنفسی و گوارشی (اسکوپی) در بیمارستان کوثر به همت خیران به بهره برداری رسید.
افزایش ۱۰۰ درصدی تخت های مراقبت ویژه در دوران شیوع کرونا
دانایی اظهار داشت: تجهیزات در ارتباط با خدمات مراقبت های ویژه ۱۰۰ درصد افزایش یافت و تعداد تخت های ویژه در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان از ۳۸ به ۷۰ تخت رسید.
وی خبر داد: مطالعات مورد نیاز جهت ساخت و تجهیز بیمارستان دوم دامغان انجام شد و با ورود خیران و بخش خصوصی این بیمارستان ایجاد می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار داشت: تأمین منابع مالی جهت تجهیز بیمارستان مهدیشهر انجام و ۸۰درصد از تجهیزات این بیمارستان خریداری شد، در صورتیکه اداره کل راه و شهرسازی بنای آنرا زودتر تحویل دهد، بیمارستان آماده می شود.
دانایی ضمن اشاره به ایجاد چهار خانه بهداشت عشایری در مهدیشهر، آرادان و سرخه اظهار نمود: با تکمیل خانه بهداشت ده نمک، آخرین پایگاه اورژانس کانکسی استان برچیده و این نوع خدمات در چارچوب خانه بهداشت ارائه می شود.
وی اضافه کرد: با توسعه خدمات اورژانس ۱۱۵ و الکترونیکی کردن آن، خدمات اورژانس سریعتر شد و الان میانگین زمان حضور عوامل اورژانس در صحنه به کمتر از پنج دقیقه رسیده است.
ارتقا کیفی و کمی سطح آموزش در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اظهار داشت: تأمین زیرساخت های مورد نیاز جهت توسعه خدمات الکترونیک در حوزه آموزش در دستور کار است.
دانایی اظهار داشت: سال ۹۹، خوابگاه دامغان آماده شد و خوابگاه آرادان نیز۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سال ۱۴۰۰ افتتاح می شود.
وی اظهار داشت: فعالیتهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در سطح بین الملل گسترش یافت و الان ۱۵۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه تحصیل می کنند.
منبع: كونفه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب