وزن و رژیم غذایی چه تاثیری در مقابل مبتلا شدن به سرطان دارد؟
به گزارش كونفه بنا بر بررسی جدید محققان دانشگاه آلبرتا در كانادا، توده عضلانی بدن و تغذیه مناسب كه سرشار از پروتئین و مواد مغذی باشد می توانند نقش مهمی در مبارزه با سرطان داشته باشند.
به گزارش كونفه به نقل از خبر آنلاین از مدیكال اكسپرس، محققان با فراتحلیل بیشتر از ۱۵۰ تحقیق، به این نتیجه رسیدند كه سرطان بیماران مبتلا به كاهش توده عضلانی، سخت تر شده و از نرخ بقای این بیماران كم می شود.
این محققان می گویند، ماهیچه برای حركت و تعادل مهم می باشد و باعث توان و قدرت بدن شخص می شود. اما آن حاوی اسیدهای آمینه هم هست و هر چه بیشتر این توده های عضلانی را از دست بدهید، عواقب بدتری در انتظارتان است.
شاخص توده بدنی در انواع بدن ها متفاوت می باشد. مثلا امكان دارد یك تماشاچی مسابقه كشتی با شاخص توده بدنی خاصی، نرمال باشد اما همان شاخص توده بدنی برای كشتی گیر مناسب نبوده و او را در گروه افراد چاق قرار دهد. در واقع تركیب و مقدار ماهیچه های بدن در افراد هم وزن فرق دارد.
محققان در بررسی های خود متوجه پارادوكس چاقی در افراد مبتلا به بیماری های مزمن شدند. بیمارانی كه شاخص توده بدنی شان بیشتر بود، بیشتر از بیماران دیگر می توانستند از پس بیماری خود برآیند. علت این وضعیت تابحال مشخص نبود. اما حالا محققان كانادایی می گویند، پاسخ در ماهیچه های بدن (و البته نه چربی) نهفته است.
این محققان به بررسی بیماران مبتلا به سرطان پرداختند و متوجه شدند بیماران مبتلا به ضعف عضلانی، نمی توانند به خوبی با سرطان مبارزه كنند. همینطور درمان های مربوط به سرطان مانند شیمی درمانی هم ماهیچه های آنها را بیشتر از پیش گرفتار ضعف می كرد.
از طرفی تغذیه نامطلوب كه منجر به ماهیچه سازی در بدن نمی گردد هم می تواند شرایط عضلات این بیماران را بدتر كند.
افراد با پیروی از تغذیه مناسب افزایش حجم عضلات بدن و ورزش می توانند توده عضلانی خویش را در سطح مطلوب نگهدارند و خویش را در مقابل بیماری های مختلفی مانند سرطان مقاوم كنند.
مترجم: نادیا زكالوند
منبع:
https: //medicalxpress.com/news/۲۰۲۰-۰۱-nutrition-expert-muscle-mass-diet.html
۲۳۵۲۳۵
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب