زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند

زنان حامله لبنیات فله ای مصرف نکنند

به گزارش کونفه، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این باور نادرست که زنان آبستن بهتر است در دوران حاملگی لبنیات فله ای مصرف کنند، اعلام نمود: مصرف لبنیات فله و پرچرب بخصوص در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر اندازد.



به گزارش کونفه به نقل از خبرگزاری مشرق

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، لبنیات فله به علت داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کم چرب، خطر مبتلا شدن به بیماری های مزمن همچون چاقی، دیابت نوع دو و بیماری های قلبی ـ عروقی را زیاد می کند. همینطور شیرهای خام و غیرپاستوریزه می توانند عامل انتقال بیماری هایی مانند تب مالت و سل باشند.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: شیر کم چرب پاستوریزه به علت دارا بودن کلسیم، فسفر و ویتامین های محلول در آب با قابلیت جذب بالاتر، ارزش غذایی بیشتری نسبت به شیر پرچرب دارد.
بر این اساس، سفارش می شود لبنیات فله و پرچرب از سبد غذایی بخصوص زنان آبستن حذف و لبنیات پاستوریزه کم چرب جایگزین شود.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، لبنیات فله به علت داشتن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع نسبت به شیر پاستوریزه کم چرب، خطر مبتلا شدن به بیماری های مزمن همچون چاقی، دیابت نوع دو و بیماری های قلبی ـ عروقی را زیاد می کند.
1404/07/07
09:10:01
5.0 / 5
50
تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه