روشی ساده برای داشتن کبدی سالم

روشی ساده برای داشتن کبدی سالم

به گزارش کونفه، بهداشت نیوز نوشت: نتایج یک تحقیق نشان داده است افرادی که از الگوهای غذایی دارای لبنیات و سبزیجات استفاده می نمایند کمتر با خطر مبتلا شدن به کبد چرب غیرالکلی روبه رو هستند.


با عنایت به افزایش شیوع کبد چرب و حتی مشاهده موارد زیاد بیماری در افرادی که چاق نیستند و هنوز در دوران جوانی هستند شناخت عوامل تغذیه ای در رابطه با کبد چرب ضروری بنظر می رسد.
تعدادی از محققان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پژوهشی الگوهای غذایی ای را که باعث افزایش ریسک مبتلا شدن به کبد چرب غیرالکلی می شود را شناسایی کرده اند. آنها در پژوهش خود ۲۴۴ نفر را مورد مطالعه قرار دادند. نیمی از آنها در گروه کنترل بودند و نیم دیگر در گروه مداخله.
نتایج این تحقیق نشان داد که از چهار الگوی غذایی عمده که افراد از آنها پیروی می کردند، دو الگوی غذایی یعنی الگوی غذایی معلول که شامل مصرف شیرینی ها، نان سفید، برنج، بیسکویت و اسنکها بود و همینطور الگوی غذایی سنتی که شامل مصرف بیشتر ادویه ها، گوشت قرمز بود با خطر بیشتر کبدچرب غیر الکی مرتبط بودند. برعکس این الگوها، استفاده از الگوی غذایی سبزیجات و لبنیات کمتر با خطر مبتلا شدن به کبد چرب روبه رو بود. یعنی در افرادی که روزانه مصرف مقدار بیشتری لبنیات و سبزیجات داشتند خطر کبدچرب غیر الکلی رو به کاهش بود.
۲۳۳۲۳۳



منبع:

1402/09/29
21:34:05
5.0 / 5
204
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
کونفه