چرا به آب پاستا طلای مایع می گویند؟

چرا به آب پاستا طلای مایع می گویند؟

به گزارش کونفه، افرادی که پیش از افزودن آب ماکارونی به سس خود آنرا دور می ریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صرفه جویی در آب ماکارونی نه تنها برای سیاره ما و محافظت از محیط زیست عالی است، بلکه این ماده مخفی است که می تواند طعم سس شما را حتی بهتر کند. می دانید در مورد چه چیزی صحبت می نماییم، آن آب ابری زیبا که وقتی پاستا را کامل پختید، در قابلمه رها می کنید. این چیزی است که باید پیش از این که به ریختن آن در آبکش فکر کنید حداکثر استفاده را از آن ببرید. بیشتر بخوانید: توییتر به قیمت از دست دادن لقب ثروتمندترین فرد دنیا؟ عکس با اعجاب انگیزترین نژادهای اسب آشنا شوید! با این وجود، چرا اینقدر عالی است؟ مطمئناً فکر می کنید که آب پاستا نمی تواند چیز مفیدی داشته باشد و اینجاست که مردم اشتباه می کنند. آب اضافی ماکارونی مملو از نمک و نشاسته است و وقتی این مواد را به سس خود اضافه کنید، چه روغن زیتون باشد و یا مواد دیگر، سس لذیذی برای شما به ارمغان می آید که به هیچ وجه بدون وجود آب پاستا درست نمی شود؛ این فرایند امولسیون سازی نامیده می شود.
از آب پاستا برای رشد گیاهان استفاده کنید آب ماکارونی سرشار از نشاسته، دارای مقادیری از کلسیم، فسفر، آهن، روی و پتاسیم است که با تأمین مواد مغذی مفید به رشد گیاه کمک می نماید. از آنجاییکه سرشار از کربوهیدرات است، به فعالیت باکتری ها در خاک هم کمک می نماید. قابل ذکر است اگر برای پیشگیری از چسبیدن ماکارونی به آب روغن نباتی یا نمک اضافه می کنید، آنرا روی گیاهان استفاده نکنید چونکه روغن در نور خورشید گرم می شود و گیاه را می سوزاند. منبع: هوم تریکس 227227


منبع:

1401/09/20
15:01:59
5.0 / 5
496
تگهای خبر: آب , آنلاین , رشد , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
کونفه