فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی

فوت و فن پخت پاستا به روش ایتالیایی

کونفه: به گزارش کونفه، همشهری آنلاین نوشت: پخت پاستا مشکل نیست و در زمان کوتاهی آماده می شود اما توجه به فوت وفن پخت را نباید فراموش کرد تا از طعم آن لذت برد.


امروزه پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد در تمام جوامع است و با انواع سس سرو می شود. پخت این غذا مشکل نیست و در زمان کوتاهی آماده می شود اما توجه به فوت وفن پخت را نباید فراموش کرد تا از طعم آن لذت برد. در ادامه این مطلب، به نکاتی برای پخت پاستا اشاره خواهیم کرد که در بهبود طبخ این غذا اثرگذار هستند که به ترتیب عبارتند از: انتخاب مواد باکیفیت
گرچه این سفارش بدیهی به نظر می آید اما همیشه باید مورد توجه باشد برای اینکه تاثیر جدی در طعم و مزه غذا دارد. هنگام خرید دقت کنید که مدت زیادی از تهیه و بسته بندی پاستا نگذشته باشد. همچنین، بهتر این که پاستا با آرد سمولینا انتخاب گردد. در مورد روغن نیز باید دقت داشت برای اینکه روغن زیتون فرابکر بهتر از روغن گیاهی خواهد بود. پرهیز از پخت طولانی مدت
سفارش دیگر به جهت اینکه پاستا طعم دلچسبی داشته باشد آنست که نباید بیش ازحد بپزد. یکی از اشتباهات رایج این است که پاستا بعد از پخت کامل آبکش می شود در صورتیکه آغشته شدن با سس سبب نرمی پاستا خواهد بود. ایتالیایی ها پاستا را زمانی که کمی خشک است، آبکش می کنند تا حالت خمیری پیدا نکند. سس متناسب با پاستا
نوع سس در طعم پاستا تاثیر دارد و باید مکمل غذا باشد. سس های با پایه گوجه فرنگی با بیشتر انواع پاستا همخوانی دارد اما سس های با پایه خامه برای انواع پاستا ظریف مناسب می باشد. سرآشپزهای ایتالیایی برای پاستا کوتاه مانند پنه سس های غلیظ و برای اسپاگتی سس مارینارا یا آلفردو را سفارش می کنند. همین طور سس باید به آرامی و با حرارت ملایم حدود یک ساعت پخته شود تا طعم مناسبی پیدا کند. در صورتیکه سس خیلی غلیظ باشد افزودن کمی آب لازم است. اهمیت تزئین غذا
یکی دیگر از اصول موفقیت سرآشپزهای ایتالیایی، تزئین زیبای غذاست. در حقیقت، تزئین غذا و سرو سس به بهترین شکل می تواند در لذت از طعم پاستا نیز موثر باشد. نکته جالب این که در ایتالیا حتما از سبزیجات تازه برای تزئین پاستا استفاده می شود. پونه کوهی و ریحان انتخاب های مرسوم هستند اما می توان خلاقیت به خرج داد و انواع سبزیجات را انتخاب نمود. ۲۳۳۲۳۳


منبع:

1401/07/01
14:43:29
5.0 / 5
43
تگهای خبر: آب , آنلاین , طب , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
کونفه