این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیرون بیندازید

این 5 وسیله را از آشپزخانه تان بیرون بیندازید

به گزارش کونفه، همشهری آنلاین نوشت: اگر در آشپزخانه خودتان با هر کدام از وسایل یا مواد غذایی زیر مواجه شدید، هرچه سریع تر آنها را دور بریزید.


آشپزخانه قلب هر خانه ای است و ما زمان زیادی را در این قسمت از خانه می گذرانیم. بنابراین، عجیب نیست که تعداد زیادی از وسایل، ابزارها یا مواد غذایی مختلف در آشپزخانه جمع شده باشند. اما لازم نیست برای مرتب سازی آشپزخانه تا فرا رسیدن سال نو صبر کنید. اگر در آشپزخانه خودتان با هر کدام از وسایل یا مواد غذایی زیر مواجه شدید، هرچه سریع تر آنها را دور بریزید. ۱. اسکاچ قدیمی بعضی افراد ترجیح می دهند از آب و صابون برای شستن اسکاچ های قدیمی آشپزخانه کمک بگیرند، یا آنها را درون ماشین ظرف شویی بگذارند یا این که آنها را برای ضدعفونی سازی درون مایکروویو قرار دهند (البته اسکاچ دارای فلز هیچگاه نباید درون مایکروویو قرار بگیرد). اما مطالعه سال ۲۰۱۷ مجله Nature نشان داده است که اسکاچ های کهنه دارای باکتری ماراکسلا هستند. این باکتری ها می تواند خطر مبتلا شدن به بیماری ها را در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، افزایش دهد. ۲. تخته برش فرسوده داشتن چند تخته برش جداگانه برای گوشت های خام، سبزیجات، نان و... ترفند ایمن و مهمی برای پیشگیری از مسمومیت های غذایی است. اما شیارهایی که به مرور زمان روی تخته برش ظاهر می شوند، نشانه فرسودگی بیش ازحد تخته برش هستند و به شما می گویند که باید تخته برش جدید بخرید. این شیارهای شکل گرفته در تخته های فرسوده به سختی تمیز می شوند و می توانند به محل مناسبی برای رشد باکتری های بیماری زا تبدیل شوند. ۳. ظروف قدیمی غذاخوری شاید شما هم ظروف قدیمی خاصی در آشپزخانه داشته باشید که گرفتار ترک خوردگی یا فرسودگی آشکار شده اند اما همچنان به استفاده از آنها ادامه می دهید. این ظروف باید هرچه سریع تر دور ریخته شوند چونکه تکه های پلاستیکی چنین ظروفی می توانند به مایعات داغ تبدیل شوند و به درون غذا راه پیدا کنند، درحالی که تکه های ظروف چوبی هم به صورت خرده های کوچک وارد غذا می شوند. علاوه بر اینها، ظروف قدیمی مانند تخته برش فرسوده دارای شیارهای دسترس ناپذیری هستند که تمیز کردن آنها خیلی سخت است درحالی که فضای مناسبی هم برای رشد باکتری ها فراهم می کنند. ۴. ادویه های قدیمی اگر به آشپزی علاقه دارید و عاشق طعم و بوی ادویه ها هستید، به احتمال زیاد تعداد زیادی از ادویه ها در آشپزخانه شما قرار گرفته اند. اما این ادویه ها مانند هر محصول غذایی دیگری نمی توانند برای همیشه سالم بمانند و استفاده از ادویه های بیش از اندازه قدیمی به هیچ وجه سفارش نمی گردد. استانداردهای جهانی می گویند که ادویه های کامل و آسیاب نشده می توانند بین ۲ تا ۴ سال در شرایط نگهداری صحیح دوام بیاورند، درحالی که ادویه های آسیاب شده در شرایط نگهداری صحیح فقط بین ۲ تا ۳ سال دوام دارند. با این وجود، در خلال همین مدت هم امکان دارد طعم و بوی ادویه ها ضعیف تر شود. اگر ادویه ها در دمای اتاق، در فضای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری نشوند، بطور قطع خیلی سریع تر فاسد می شوند. ۵. روغن پخت وپز کهنه روغن پخت وپز به اندازه ای که خیلی ها تصور می کنند، ماندگاری ندارد. این روغن ها به مرور زمان کهنه و ترش می شوند و کیفیت اولیه خودشان را از دست می دهند. درحالی که برخی از روغن های پخت وپز می توانند تا یک سال بعد از باز شدن دوام بیاورند، اما همه انواع آنها تا این اندازه ماندگاری ندارند. برای مثال، یک بطری روغن زیتون بعد از باز شدن فقط تا چند ماه کیفیت اصلی خودش را حفظ می نماید. بنابراین، اگر روغن های خیلی قدیمی هنوز در کابینت های آشپزخانه شما باقی مانده اند، وقتش رسیده است که آنها را دور بریزید. ۲۳۳۲۳۳


منبع:

1401/06/03
22:31:20
5.0 / 5
210
تگهای خبر: آب , آنلاین , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
کونفه