افزایش طول عمر با مصرف روزانه سه فنجان از این نوشیدنی

افزایش طول عمر با مصرف روزانه سه فنجان از این نوشیدنی

به گزارش کونفه باشگاه خبرنگاران نوشت: تحقیقات جدید روی بیشتر از ۱۷۰ هزار انگلیسی حاکی از تاثیر نوشیدن قوه بر افزایش طول عمر افراد است.


تحقیقاتی که اخیرا انتشار یافته است، خبر خوبی را برای عاشقان قهوه به همراه دارد؛ به صورتی که طبق این تحقیقات، نوشیدن نزدیک به سه فنجان قهوه در روز می تواند به شما کمک نماید تا عمر بیشتری داشته باشید. بر اساس گزارش نیویورک پست، بر مبنای اطلاعاتی که از بیشتر از ۱۷۰ هزار بزرگسال در انگلیس به دست آمده، نشان داده است افرادی که روزانه بین دو تا چهار فنجان قهوه می نوشند، صرف نظر از شکر اضافه شده به آن، به نظر می آید در قیاس با آن هایی که قهوه نمی نوشند، بیشتر عمر می کنند. طبق این گزارش، تحلیل روی این داده ها، از جانب دانشمندان چینی در «دانشگاه پزشکی جنوبی» و «دانشگاه جینان» که هر دو در شهر «گوانگژو» در چین قرار دارد، به انجام رسید و نتایج آن در سالنامه پزشکی داخلی (Annals of Internal Medicine) منتشر گردید. دکتر دان لیو (Dan Liu) محققق ارشد و پژوهشگر در زمینه بهداشت عمومی اعلام نمود: پژوهش های آنها از یافته هایی که پیش تر در زمینه فواید مثبت در زمینه سلامت در رابطه با نوشیدن قهوه بدان دست یافته شده بود، حمایت می کند. وی اظهار داشت: پژوهش های پیشین از ارتباط میان نوشیدن قهوه و کاهش خطر مرگ سخن می گفتند؛ اما آنها میان قهوه ای که با شکر مصرف شود، قهوه ای که با «شیرین کننده های مصنوعی» شیرین شود و یا قهوه بدون شیرینی، تمایزی می گذاشتند. تیم تحقیقاتی دکتر لیو در این پژوهش خود، اطلاعات ۱۷۱ هزار و ۶۱۶ شرکت کننده از «بانک اطلاعات پزشکی انگلیس» را که در فاصله سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ دریافت شده بود و طی آنها به یک پرسشنامه در مورد رژیم غذایی خود – همچون عادت نوشیدن قهوه- پاسخ داده بودند، مورد بررسی قرار دادند؛ همچنانکه این اطلاعات نشانگر سلامتی آنها از بیماری سرطان و بیماری های قلبی و عروقی که هر دو از عوامل شایع مرگ و میر به حساب می آید، بود. آنها دریافتند ۵۵.۴ درصد از شرکت کنندگان قهوه بدون شکر و یا شیرین کننده می نوشیدند، ۱۴.۳ درصد قهوه با شکر، ۶.۱ درصد قهوه با شیرین کننده های مصنوعی می نوشیدند و ۲۴.۲ درصد هم اصلا قهوه نمی خوردند. سپس این محققان تحلیل های بیشتری را در زمینه میزان فنجان قهوه ای که این افراد می نوشیدند، به انجام رساندند. در طول این پژوهش، ۳ هزار ۱۷۷ شرکت کننده جان خویش را از دست دادند که از این تعداد هزار و ۷۲۵ نفر بر اثر سرطان و ۶۲۸ نفر به علت بیماری های قلبی بود. زمانی که محققان دیگر عوامل پزشکی و سبک زندگی را که امکان داشت بر مرگ آنها تاثیر گذار باشد، بررسی کردند، دریافتند افرادی که قهوه می نوشیدند، سوای از این که چه نوع قهوه ای را مصرف می کردند و یا شکر به قهوه خود اضافه می کردند یا خیر- در دراز مدت وضعیت بهتری داشتند. طبق این یافته ها، فواید قهوه بیشتر بر گروهی مشاهده شد که روزانه دو تا چهار فنجان قهوه مصرف می کردند؛ به صورتی که خطر مرگ این افراد ۳۰ درصد کمتر از افرادی بود که قهوه مصرف نمی کردند. با این وجود، آن هایی که قهوه را با شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کردند، به شکل قابل توجهی بیشتر از کسانی که اصلا قهوه نمی نوشیدند، عمر نکردند. با این وجود محققان معتقدند علت این امر در بین افرادی که شیرین کننده مصنوعی مصرف می کردند، شاید به علت نرخ بالای چاقی و فشار خون در بین این افراد بوده باشد. ۲۳۳۲۳۳


منبع:

1401/04/31
12:54:45
5.0 / 5
191
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
کونفه