مصرف این گیاه سلامت مغز دوم را تضمین می نماید

مصرف این گیاه سلامت مغز دوم را تضمین می نماید

به گزارش کونفه ایسنا نوشت: امکان دارد از ظرفیت استفاده نشده گیاهان روزمره غافل باشید اما لازم است که بدانید تمدن ها در سرتاسر جهان قرن هاست از گیاهان در هنر آشپزی و پزشکی استفاده می نمایند و این مورد تصادفی نیست.


گشنیز مسیری بدون کالری برای تقویت سلامت روده به شما نشان داده است و مهم تر از همه سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین های A، C و K است. این گیاه در کاهش قند خون بسیار موثر و امکان دارد فواید بالقوه ای برای سلامت مغز هم داشته باشد. باآنکه برای تایید این مورد هنوز آزمایش های بیشتری نیاز است. علیرغم این خصوصیت های خارق العاده ذکر شده هنوز نمی دانیم چرا گشنیز برای سلامت روده مفید می باشد. از آنجاییکه دستگاه گوارش مغز دوم ما در نظر گرفته می شود، جای تعجب ندارد که سلامت روده ما تأثیر عمده ای بر رفاه ما دارد. مواردی مانند عفونت ها و ضعیف شدن سیستم ایمنی می تواند ناشی از تأثیر مواد غذایی در روده ما باشد. هنگامی که بدن ما عوامل بیماری زا را شناسایی می کند، با آن مقابله می کند. عدم تعادل باکتریایی در میکروبیوم روده می تواند علائمی مانند یبوست، چرخه های قاعدگی نامنظم و سخت ترین ضربه یعنی خستگی را ایجاد نماید. البته نمی گوییم که همه این علایم را میتوان با این گیاه کوچک درمان کرد اما یک متخصص گوارش تایید کرده از گشنیز برای سم زدایی استفاده میتوان بهره برد. این فرد تنها پزشکی نیست که چنین عقیده ای دارد. پیش از این که در مورد استفاده از گشنیز برای پاکسازی صحبت نماییم، به یاد داشته باشید باید برای تمام پاکسازی های بدن ابتدا با یک پزشک مشورت کنید؛ بخصوص اگر دارو مصرف می کنید. روغن ها و عصاره ها به مراتب قویتر از چاشنی گشنیز سبک است؛ ازاین رو امکان دارد تأثیر متفاوتی روی افراد بگذارد؛ خرده فروش مکمل های طبیعی روغن گشنیز را برای سم زدایی از فلزات سنگین پیشنهاد کرده است. فیتوکمیکال های موجود در گشنیز به فلزات سنگین و رادیکال های آزاد در بدن متصل می شود و آنرا از کبد و از جریان خون خارج می کند. این پاکسازی ها بعنوان درمان های جایگزین در نظر گرفته می شود؛ ازاین رو امکان دارد پزشک شما آنرا تایید نکند. گشنیز را میتوان در دیپ های گیاهی، تاکوی ماهی و همینطور بعنوان چاشنی سالادهای ساده استفاده نمود. برگ ها و ساقه های تازه گشنیز به خیلی از غذاها طعم تند می بخشد. گشنیز گیاهی با طعم اکتسابی است. با این وجود برای سلامت داخلی بدن مفید می باشد. خواص قدرتمند این گیاه کوچک امکان دارد به مبارزه با بیماری ها کمک نماید. سالم نگه داشتن روده می تواند به آسانی تزیین بیشتر غذاها با این سبزی باشد؛ ازاین رو آنرا امتحان نمایید و ببینید بدن شما چگونه پاسخ می دهد. بیشتر بخوانید: مواد غذایی ضد نفخ را بشناسید ۴۷۴۷


منبع:

1401/04/20
21:15:02
5.0 / 5
383
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه