چگونه می توانیم سلامت عروق خونی مان را بهبود ببخشیم؟

چگونه می توانیم سلامت عروق خونی مان را بهبود ببخشیم؟

به گزارش کونفه باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: بیماری عروق خونی اختلالی است که بر رگ های خونی ما (شریان ها و سیاهرگ ها) تاثیر می گذارد و می تواند گردش خون در بدن را کم کند.


سیستم گردش خون بدن از مسیر پیچیده ای از رگ ها و شریان ها تشکیل شده است؛ شریان ها و وریدهای ما وظیفه انتقال خون از قلب به بافت های بدن را بر عهده دارند و نقشی حیاتی در سلامت کلی ما ایفا می کنند. از آنجاییکه آنها اهمیت زیادی دارند، لازم است هر کاری که می توانیم برای اطمینان از سلامت رگ ها و تقویت رگ های بدن انجام دهیم. خیلی از مطاعات نشان داده اند که مصرف برخی موادغذایی خاص می تواند به جلوگیری از بیماری های پیشرفته عروق خونی کمک نماید. با ما در این نوشتار همراه باشید تا با این ماده غذایی موثر برای بهبود عروق خونی آشنا شوید! بیماری عروق خونی
بیماری عروق خونی اختلالی است که بر رگ های خونی ما (شریان ها و سیاهرگ ها) تاثیر می گذارد و می تواند گردش خون در بدن را کم کند. این کاهش در جریان خون می تواند به علت تجمع رسوبات چربی و کلسیم در دیواره های داخلی رگ های خونی باشد. این تجمع رسوبات چربی و کلسیم عامل اصلی حمله قلبی یا سکته مغزی هستند. بد نیست بدانید خیلی از مردم این ۶ نشانه سکته مغزی را نادیده می گیرند. مطالعه صورت گرفته در مورد تقویت رگ های بدن
تحقیقات انتشار یافته در مجله تغذیه بریتانیا نشان داده است که مصرف بیشتر سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و کلم برگ با بیماری عروق خونی کمتر در زنان مسن مرتبط می باشد. محققان دانشکده علوم پزشکی و بهداشت ECU و دانشگاه استرالیای غربی با استفاده از داده های گروهی متشکل از ۶۸۴ زن مسن، دریافتند افرادی که رژیم غذایی حاوی سبزیجات چلیپایی بیشتر دارند، کمتر از بقیه در معرض رسوب گرفتن عروق و رگ ها هستند. لورن بلکن هورست، محقق اصلی این مطالعه می گوید چیز جالبی در مورد سبزیجات چلیپایی وجود دارد که این مطالعه بیشتر به آن پرداخته است. ” ما در مطالعات قبلی خود، متوجه شدیم افرادی که میزان بیشتری از این سبزیجات را مصرف می کنند، کمتر در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی عروقی بالینی مانند حمله قلبی یا سکته مغزی هستند، اما در مورد علت آن مطمئن نبودیم. یافته های ما از این مطالعه جدید بینشی در مورد مکانیسم های بالقوه درگیر در این اثرگذاری عرضه می دهد. ما حالا دریافته ایم که زنان مسن تری که هر روز مقادیر بیشتری از سبزیجات چلیپایی مصرف می کنند، کمتر در معرض کلسیفیکاسیون گسترده در آئورت هستند. یکی از اجزای خاصی که به وفور در سبزیجات چلیپایی یافت می شود، ویتامین K است. این ویتامین امکان دارد در مهار فرایند کلسیفیکاسیون که در رگ های خونی ما اتفاق می افتد نقش داشته باشد. دکتر بلک هورست اظهار داشت: خانمهایی که در این مطالعه بیشتر از ۴۵ گرم سبزیجات چلیپایی مصرف می کردند، ۴۶ درصد کمتر در معرض تجمع کلسیم در آئورت بودند در مقایسه با کسانی که سبزی های چلیپایی مصرف نمی کردند یا میزان مصرف شان خیلی پایین بود. به قول دکتر بلک هورست: “این بدان معنا نیست که تنها سبزیجاتی که باید بخوریم کلم بروکلی، کلم برگ و کلم بروکسل است. ما باید هر روز طیف گسترده ای از سبزیجات را برای سلامت و تندرستی کلی بدن مان مصرف نماییم و یک رژیم غذایی مفید داشته باشیم. ” این مطالعه بینش های ارزشمندی را عرضه می دهد در مورد این که چگونه این گروه از سبزیجات امکان دارد به تقویت رگ های بدن و در نهایت قلب ما کمک نماید. بیماری قلبی یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان است و رژیم غذایی نامناسب یکی از عوامل موثر بر بروز این بیماری به حساب می آید. به قول کارشناسان بهتر است دست کم پنج وعده سبزیجات را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. میوه ها، غذاهای دریایی، گوشت بدون چربی، لبنیات و روغن های سالم موجود در آجیل و دانه ها همچون مواد غذایی مفید برای شما هستند. ۲۳۵۲۳۵


منبع:

1400/08/19
12:13:26
5.0 / 5
595
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه