واکسیناسیون دانشجویان به کجا رسید؟

واکسیناسیون دانشجویان به کجا رسید؟

ایلنا نوشت: خاکی صدیق درباره کلاس های حضوری اظهار داشت: اصل بازگشایی دانشگاه ها و حضور دانشجویان در محیط کلاس، بر پایه رعایت پروتکلهای بهداشتی و اولویت بندی حضور دانشجویان در کلاس ها همچنان پابرجا است.



علی خاکی صدیق" معان آموزش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، درباره روند واکسیناسیون دانشجویان و این که گفته می شود برخی دانشگاه ها فقط یک بازه زمانی سه روزه را برای واکسیناسیون اساتید در نظر داشته اند، اظهار داشت: دانشگاه ها در هر استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، طبق امکانات و تسهیلات موجود در استان خودشان و نسبت به تعداد اعضای هیأت علمی، امکانات دسترسی و نظایر آن برای واکسیناسیون برنامه ریزی و اقدام نمودند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان تمدید مهلت واکسیناسیون برای اعضای هیات وجود دارد یا خیر؟ اظهار داشت: بطور منطقی اگر یک عضو هیأت علمی نتوانسته باشد به سبب موجه در مهلت مقرر قبلی واکسینه شده باشد، با هماهنگی دانشگاه امکان دریافت واکسن دارد.
خاکی صدیق درباره مکان واکسیناسیون افراد جا مانده اظهار داشت: ستاد وزارت علوم در جزئیات اجرای واکسیناسیون دانشگاه ها ورود نکرده و طبیعتا خود دانشگاه ها برنامه ریزی لازم دراین زمینه را خواهند داشت.
معاون وزیر علوم در پاسخ به این پرسش که تا حالا چند نفر از اعضای هیات علمی در کشور واکسینه شده اند؟ اظهار داشت: دراین زمینه اطلاعات دقیقی در اختیار وزارت علوم قرار ندارد، به این علت که مرجع پاسخگویی، وزارت بهداشت است. البته در این زمینه مکاتبه ای با وزارت بهداشت انجام شده اما هنوز پاسخی دریافت نکردیم و منتظر پاسخ وزارت بهداشت هستیم.
خاکی صدیق در پاسخ به این پرسش که قرار بود واکسیناسیون دانشجویان از اول شهریورماه صورت گیرد، اشاره کرد: وزارت بهداشت روز خاصی را برای شروع واکسیناسیون اعلام نکرده است، بلکه متعهد شده اند واکسیناسیون دانشجویان در شهریورماه شروع خواهد شد. سند ملی واکسیناسیون که در عالی ترین سطوح ملی تهیه شده است و انجام واکسیناسیون را به منوط به تامین بموقع آن کرده است؛ وزارت علوم مرجع تامین واکسن نیست و طبیعتا اگر واکسن به اندازه کافی در اختیار قرار بگیرد حتما نسبت به آن اقدام خواهد شد.
معاون آموزش وزارت علوم درباره نوع واکسن های مورد نظر برای دانشجویان اظهار داشت: دانشجویان نیز مانند سایر مردم تابع سیاست های کلان وزارت بهداشت هستند، تفاوت واکسیناسیون دانشجویان با سایر مردم این است که برمبنای گروه سنی تنظیم نشده است. یعنی بدون در نظر گرفتن شرط سنی انجام می شود.
وی درباب آموزش حضوری دانشگاه ها از اول مهرماه، گفت: درصد قابل توجهی از دانشجویان دانشگاه ها غیربومی هستند و نیاز به استفاده از خوابگاه و سلف سرویس دارند. در نتیجه باتوجه به بازه زمانی تشکیل کلاس ها، برنامه هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت می باشد و برای برنامه ریزی داخلی، آزادی عمل دارند. بصورت کلی برمبنای دستورالعمل وزارت علوم، دانشجویانی که واکسینه می شوند امکان حضور در کلاس دارند و نحوه استعلام دانشجویان واکسینه شده بر عهده دانشگاه ها است.
خاکی صدیق درباره کلاس های حضوری اظهار داشت: اصل بازگشایی دانشگاه ها و حضور دانشجویان در محیط کلاس، بر پایه رعایت پروتکلهای بهداشتی و اولویت بندی حضور دانشجویان در کلاس ها همچنان پابرجا است. دانشگاه هایی که دانشجویان بومی بیشتری دارند در رعایت پروتکلهای بهداشتی بهتر عمل می کنند.
وی اضافه کرد: تعداد دانشجویانی که تا اختتام شهریورماه واکسینه می شوند در شهرهای کشور، متفاوت می باشد، ضمن این که در مورد تعداد دانشجویانی که از اول مهر به کلاس درس می روند، نمی توان اطلاعات دقیق داد برای اینکه بستگی به تعداد دانشجویانی که واکسینه می شوند، دارند.
معاون آموزش وزارت علوم در آخر اظهار داشت: حدود دو تا سه دانشگاه واکسیناسیون دانشجویان را آغاز نموده اند؛ این دانشگاه ها با دانشگاه های علوم پزشکی ارتباط داشتند. در عین حال به این دانشگاه ها اعلام شده که واکسیناسیون دانشجویان بجای محیط دانشگاه در مراکز بهداشتی صورت بگیرد. ۴۷۲۳۷

1400/06/04
12:48:58
5.0 / 5
919
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , سرویس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کونفه