روازانه 12 بیمار مبتلا به كووید 19 در بیمارستان چالوس بستری می شوند
مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس با ابراز نگرانی از روند روزافزون شمار بیماران بستری کووید - ۱۹ بستری در مراکز درمانی این شهرستان اظهار داشت که آمار بستری روزانه از چهار نفر در هفته حالا به ۱۲ نفر رسیده است.
دکتر حدیث گردکلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: هم اکنون ۳۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های این شهرستان بستری هستند که از این تعداد چهار نفر به خاطر وخامت حالشان در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.
وی اظهار داشت: الان به صورت متوسط روزانه ۳ تا ۴ بیمار بعد از درمان از بیمارستان مرخص می شوند که بر مبنای سفارش پزشکان باید در منزل در قرنطینه و تحت درمان قرار گیرند ولی آمار بستری روزانه ۱۲ نفر یا به عبارتی سه تا چهار برابر ترخیصی ها است.
مدیر شبکه بهداشت چالوس آمار روزانه رجوع کنندگان سرپایی کرونایی به مراکز درمانی این شهرستان را هم دستکم ۲۵۰ نفر اعلام نمود و اضافه کرد: از تمامی این افراد بسته به وضعیت و علائمی که دارند، تست فوری و یا پی سی آر گرفته می شود.
وی با بیان اینکه آمار تست های مثبت کرونایی طی یک هفته گذشته در شهرستان رو به افزایش بوده، اظهار داشت: به صورت میانگین از هر یکصد نفر رجوع کننده سرپایی، تسبت ۳۰ نفر مثبت می شود.
این مسئول اظهار داشت: روند افزایشی مبتلا شدن به کووید ۱۹ در حالی در چالوس ادامه دارد که این شهرستان تا قبل از تغییر رنگ کرونایی به قرمز وضعیت کاملا عادی داشت.
شهرستان چالوس از ۱۱ تیر ماه در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت و قبل از آن هم از چهارم تیر ماه به رنگ نارنجی رسیده بود.
روستاهای پرجمعیت کانون آلودگی کرونا
گردکلی با اشاره به اینکه ویروس کرونا تمامی نقاط روستایی و شهری شهرستان چالوس را آلوده کرده است، اظهار داشت: آنچه که کارشناسان گزارش داده اند در نقاط روستایی پرجمعیت که ساکنان غیر دائم بیشتری دارند، میزان آلودگی بیشتر است، ضمن این که عادی انگاری، عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، تجمع زیاد مردم بومی، مسافران و گردشگران در مناطق ساحلی در افزایش آمار مبتلایان به کووید -۱۹ در این منطقه بی تأثیر نبوده است.
وی اضافه کرد: به دنبال افزایش شمار مبتلایان به ییماری کووید - ۱۹ و تغییر رنگ بندی کرونا این شهرستان، هفته جاری دو بار نشست ستاد مقابله با کرونا در فرمانداری برگزار شد و به دنبال آن محدودیت هایی برای گروه های شغلی در این شهرستان هم تصویب و اجرایی شده است.
به گفته این مسئول، برپایه این مصوبه فعالیت مراکز گردشگری، تفریحی و پذیرایی، استخرها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه ها تا عادی شدن شرائط در شهرستان چالوس ممنوع می باشد و درصورت مشاهده با متخلفان برخورد قانونی می شود و درگام نخست به مشاغل کم توجه تذکر و در گام بعدی پلمب می شوند.
مدیر شبکه بهداشت چالوس اظهار داشت: الان اعضای ستاد مقابله با کرونا هر روز در چارچوب گشت های مختلف از سطح شهرستان و کانون های پرخطر سرکشی می کنند و گزارش روزانه را به فرمانداری شهرستان عرضه می دهند، ضمن اینکه ایستگاه ایست و بازرسی هم در مبادی ورودی و خروجی شهرستان به منظور محدودیت وممنوعیت خودرو های غیربومی مستقر شده است.
وی اضافه کرد: از زمان اجرای طرح واکسیناسیون کرونا تابحال به ۱۳ هزار و ۵۴۸ نفر شامل کادر بهداشت و درمان، سالمندان، بیماران خاص واکسن کرونا تزریق شده است که هشت هزار ۸۱۶ نفرشان تنها دوز نخست را دریافت نمودند.
شهرستان چالوس ۱۱۶ هزار نفر جمعیت دارد.
منبع: كونفه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب