نماینده وزارت بهداشت در مسجد ابوذر :

رعایت پروتكلهای بهداشتی در مسجد ابوذر مناسب نمی باشد

رعایت پروتكلهای بهداشتی در مسجد ابوذر مناسب نمی باشد

به گزارش کونفه نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مسجد ابوذر، اظهار داشت: رعایت پروتکلهای بهداشتی در مسجد ابوذر باتوجه به ازدحام مردم مناسب نمی باشد.



سیدرضا غلامی عصر جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در محل رای گیری شعبه ستاندن رای مسجد ابوذر واقع در منطقه ۱۷ تهران ضمن تاکید بر حفظ سلامتی مراجعه کنندگان و همین طور عوامل دست اندرکار رای گیری، گفت: مساله کاهش رعایت سطح پروتکلهای بهداشتی همچون ازدحام و کاهش فاصله گذاری و عدم استفاده تعدادی از مراجعه کنندگان از ماسک را با نمایندگان فرمانداری و شورای نگهبان مستقر در مسجد ابوذر درمیان گذاشته است.

وی اشاره کرد: باید با همکاری نیروی انتظامی تجمع مردم در شعب ستاندن رای گیری بدون اختلال در رای گیری به نحو مناسب کنترل شود.

ستاد انتخابات کشور با همکاری وزارت بهداشت پروتکلهای بهداشتی برای برگزاری انتخابات در وضعیت وجود بیماری کرونا را تهیه و ابلاغ کرده است.

بر اساس این گزارش این پروتکل ها به خصوص رعایت فاصله گذاری به سبب ازدحام مردم به ویژه در بخش ورودی این مسجد به طور صحیح رعایت نمی گردد.



منبع:

1400/03/28
20:54:18
5.0 / 5
738
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
کونفه