دوركاری تمام شد چطور در محل كار با كرونا كنار بیاییم؟

دوركاری تمام شد چطور در محل كار با كرونا كنار بیاییم؟

به گزارش كونفه، اطلاعات و توصیفات از كروناویروس یا كووید۱۹ به سرعت در حال تغییر است و نگرانی هایی به همراه دارد كه باعث آشفتگی خاطر می شود و به اشاعه این بیماری كمك می نماید. برای مبارزه با اشاعه ویروس و تاثیرات منفی اش بر روی احساسات، لازم است تا كارمند با كارفرمای خود درباره ویروس گفت و گو كند. این اتفاق در سازمان تأثیر می گذارد و كارفرما می تواند از همه شان در مقابل ویروس محافظت كند.



ملیکا قراگوزلو: شاید برای شما دیگر زمان دورکاری به پایان رسیده است و باید به محل کارتان بازگردید. در قرنطینه، بهداشت یک جور رعایت می شد و در محل کار و ادارات باید جور دیگری کنترل شود. این جا دیگر هم کارفرما دخیل است و هم کارمند. هر دوشان باید رعایت نمایند. از استفاده از ماسک و دستکش گرفته تا روحیه دادن به یکدیگر و کمتر در مورد بیماری کووید۱۹ صحبت کردن.
به گزارش کونفه به نقل از خبر آنلاین، مریم ۱۹ ساله که خود مبتلا به کرونا شده بود و الان بهبود یافته است از تجربه روز اول کاری اش می گوید. این که مجبور بود مدام با دستکش و ماسک پشت کامپیوتر بنشیند و متعاقبا در تایپ کردن مشکل پیدا می کرد. او در اینباره به خبرآنلاین می گوید: «کار کردن واقعا ضجرآور شده است. این که یک جا بنشینی و نتوانی با همکارات یک کلام راحت صحبت کنی واقعا ملال آور است.»
او ادامه می دهد: «البته داستان در همین جا خلاصه نمی گردد. استرس این که مبادا همکارات کووید۱۹ گرفته باشد و تو را مبتلا کند، آدم را می کشد. این وضعیت وقتی بدتر می شود که خودت عامل ابتلای دیگران باشی.»
او همینطور می افزاید: «واقعا دیدن حال بد همکارت در سرکار دردآور است. نه می توان به او کمک کرد و نه می توان کمک نکرد. خیلی دشوار می باشد که تا آمدن اورژانس به همکارت که حالش بد شده نگاه کنی و کاری از دستت برنیاید.»
وی از تجربه شخصی خودش این طور می گوید: «شاید کم رعایت کردم، شاید دست هایم را بموقع نشستم و شاید و شاید.. نمی دانم چرا ولی تجربه سختی بود. هرچند که خفیف گرفته بودم اما با قرنطینه خودم توانستم از پسش بربیایم.»
به گزارش دیلی میل، متخصصان مواردی را نام می برند که در مواقعی که سر کار هستید، با رعایت کردنشان هم روحیه خویش را حفظ کنید و هم از شر ویروس کرونا در امان بمانید. بعضی از این سفارش ها را در ادامه می توانید بخوانید:
تشویق برای شستن مداوم دست ها
به کارمندان یادآوری کنید که مدام دست های خویش را بشویند و از تماس دست ها با چشم و دهان بینی شان اجتناب کنند. متخصصان مردم را به شستن دست ها با آب و صابون در طول ۲۰ ثانیه سفارش کرده اند. پشت دست، بین انگشتان و زیر ناخن ها را با کف و صابون بشویید. موثرین راه، همان شستن با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه است. می توانید در این حین، دو بار پشت سر هم آهنگ تولدت مبارک را از اول تا آخر بخوانید.
پروتکل اجرایی: شستن مداوم محیط
به طور مداوم هر سطحی را که در محل کارتان با آن تماس دارید تمیز و ضدعفونی کنید؛ مثل کامپیوتر، رومیزی و دستگیره های در. متخصصان سفارش می کنند که کارمندان از ماموران پاکسازی که معمولا در آن محیط هستند کمک بخواهند و دستورالعمل های آنان را اجرا کنند. بهترین کار این است که دستمال مرطوب هایی به کارمندان داده شود تا هر سطحی را پیش از استفاده ضدعفونی کنند.
تشویق کردن فرد بیماری به خانه ماندن
متخصصان و سازمان های بهداشت سفارش کردند کارمندانی که علایم بیماری حاد تنفسی و تب دارند تا ۲۴ ساعت در خانه بمانند و پس از آن به نزدیک ترین مرکز بهداشت مخصوص بیماری کرونا رجوع کنند.
کارفرمایان باید اطمینان حاصل کنند که مرخصی های کارمندان مطابق با خط مشی های بهداشتی باشد و همینطور کارمندان از این خط مشی ها آگاه باشند.
با کارمندان درباره برنامه سفرشان صحبت کنید
به کارمندان سفارش کنید که در مورد مقصد سفر خود، اعلامیه های سلامت دیگر مسافران را بررسی نموده و اگر منطقه ای که می خواهند به آن سفر کنند، آلوده است، او را از تصمیمش منصرف کنید، از او بخواهید سفرش را لغو یا به تاخیر بیندازد. همینطور در صورت تصمیم گیری وی برای مسافرت، حتما باید خویش را از نظر علایم ویروسی بررسی کند که فرد دیگری را آلوده نکند.

به طور مداوم هر سطحی را که در محل کارتان با آن تماس دارید تمیز و ضدعفونی کنید؛ مثل کامپیوتر، رومیزی و دستگیره های در. متخصصان سفارش می کنند که کارمندان از ماموران پاکسازی که معمولا در آن محیط هستند کمک بخواهند و دستورالعمل های آنان را اجرا کنند. بهترین کار این است که دستمال مرطوب هایی به کارمندان داده شود تا هر سطحی را پیش از استفاده ضدعفونی کنند.
یک گفت و گوی آزاد داشته باشید و اهداف خویش را با کامندان دیگر به اشتراک بگذارید
کارفرمایا باید دقت کنند که چگونه می توانند به بهترین شکل از شیوع کرونا جلوگیری کرده و یا مبتلا شدن به آنرا کاهش دهند و برنامه هایی را با آنان به اشتراک گذارند. برنامه ها باید اهداف خویش را که امکان دارد یکی از موارد زیر باشد را دنبال کنند:
1. کاهش انتقال در میان کارمندان
2. محافظت از افرادی که از نظر سلامت در خطر بیشتری هستند
3. حفظ عملیات تجاری
4. به حداقل رساندان تاثیرات منفی
۴۷۲۱۲

1399/03/10
12:22:41
5.0 / 5
2614
تگهای خبر: آب , آنلاین , بهداشت , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
کونفه