سازمان غذا و دارو آمریكا توصیه می كند؛

نحوه نگهداری ایمن غذاها در یخچال

نحوه نگهداری ایمن غذاها در یخچال

به گزارش كونفه نگهداری موادغذایی در یخچال می تواند به حفظ سلامت خوراكی ها در مقابل میكروب ها و جلوگیری از بیماری های ناشی از موادغذایی كمك نماید.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، سازمان غذا و دارو آمریكا نكات زیر را برای نگهداری مواد خوراكی در یخچال سفارش می كند:
- مواد خوراكی مارینه شده را به جای نگهداری در دمای محیط، در یخچال نگهداری كنید. باكتری ها به سرعت در دمای محیط تكثیر می شوند.
- به طور مرتب یخچال را تمیز كنید و مواد ریخته شده در یخچال را فورا پاك كنید تا رشد باكتری ها كاهش پیدا كند.
- از چكه كردن آب گوشت در یخچال جلوگیری نمایید كه می تواند امكان پخش میكروب ها را به غذاها فراهم سازد.
- مواد خوراكی در یخچال را با درپوش بپوشانید.
- هر روز مواد خوراكی فاسدشدنی در یخچال را چك كنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی در خود یخچال به جای درب آن نگهداری كنید، چراكه دما در قسمت درب یخچال بیشتر است.
- همواره تاریخ انقضاء مواد خوراكی را چك كنید.
- در صورت تغییر ظاهر مواد خوراكی یا گذشت تاریخ انقضاء آن، ماده خوراكی را دور اندازید.

1397/11/03
14:28:31
5.0 / 5
4885
تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
کونفه