به این ۳ نوع ماهی لب نزنید

به این ۳ نوع ماهی لب نزنید

به گزارش کونفه، بهداشت نیوز نوشت: با وجود تمام فواید ماهی، بعضی از گونه های آن بهتر است خورده نشوند.


کارشناسان سه نوعِ خطرناک ماهی که بهتر است از رژیم غذایی حذف کنید را شناسایی کرده اند و دلایلی برای این ادعا دارند.
گربه ماهی اغلب در مزارع پرورش ماهی پرورش داده می شود. تولیدکنندگان آسیایی این ماهی اغلب با استفاده از آنتی بیوتیک ها و هورمون ها آنها را تغذیه می کنند. با عنایت به حجم این مواد در گوشت ماهی، کارشناسان سفارش می کنند که گربه ماهی را از رژیم غذایی خود حذف کنید یا مصرف این ماهی را به حداقل برسانید.
ماهی پانگاسیوس با عنایت به قیمت بسیار مقرون به صرفه، در میان خریداران بسیار مورد تقاضا است و به صورت گسترده در خیلی از سوپرمارکت ها عرضه می شود. اما کارشناسان سفارش می کنند که آنرا فقط یک مرتبه در ماه بخورید و پیش از آن، یک عملیات حرارتی کامل انجام دهید. پانگاسیوس، به صورت معمول در مکونگ - رودخانه ویتنامی استخراج می شود. این مخزن بشدت آلوده است و ماهی های موجود در آن از مواد سرطان زای بسیار، اشباع شده اند. علاوه بر این، پانگاسیوس اغلب حاوی اشریشیا کلی، نوعی باکتری عفونت زا است.
از آنجائیکه جیوه زیادی در کاشی ماهی وجود دارد. کارشناسان سفارش می کنند که این گونه ماهی ها را مصرف نکنید، بلکه به انتخابهای ایمن تر روی بیاورید. متخصصان معتقدند که بهتر است برای زنان آبستن و کودکان از این ماهی استفاده نشود؛ و بقیه افراد بهتر است بیشتر از ۱۰۰ گرم از این ماهی در ماه استفاده نکنند.
بیشتر بخوانید: تسکین دردهای استخوانی عضلانی با این ۵ روش ۲۳۳۲۳۳



منبع:

1402/04/04
11:20:46
5.0 / 5
304
تگهای خبر: آب , استخوان , بهداشت , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳