اخطار به فست فودخورها

اخطار به فست فودخورها

به گزارش کونفه، مهر نوشت: دانشیار رادیوانکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سرطان معده را شایع ترین و کشنده ترین سرطان خصوصا در مردان ایرانی عنوان نمود.



شهرام یوسفی، به مهم ترین ریسک فاکتورها یا عوامل خطر بروز سرطان معده اشاره نمود و اظهار داشت: افزایش مصرف فست فودها بخصوص در مناطق شهری یک عامل اخطار است که سبب بالا رفتن خطر ابتلاء به سرطان معده و بروز بیماری در سالهای آتی می شود.
وی ضمن اشاره به فراگیری عفونت هلیکوباکترپیلوری در جمعیت زیادی از ایرانیان، اضافه کرد: متأسفانه عفونت هلیکوباکترپیلوری در کشور ما فراوانی بالایی دارد و از مهم ترین عوامل یا ریسک عامل های ابتلاء به سرطان معده به شمار می آید.
این دانشیار رادیوانکولوژی استعمال دخانیات شامل سیگار و قلیان را از مهم ترین عوامل خطر در ابتلاء به سرطان معده دانست و تصریح کرد: این خطر در کمین خود فرد سیگاری و نزدیکانی است که دود سیگار را استنشاق می کنند.
یوسفی ضمن اشاره به این که سرطان معده بیشتر در دهه پنجم تا ششم زندگی آقایان ایرانی ایجاد می شود، اخطار داد: متأسفانه در مورد سرطان معده روش غربالگری خاصی وجود ندارد و تنها سفارش اینست که با مشاهده علامت های مشکوک گوارشی هر چه سریع تر برای پیگیری های لازم به متخصص رجوع کنید.
وی سابقه خانوادگی، ایجاد مشکلات گوارشی مثل مشکل در بلع، احساس سیری زودرس، تهوع، نفخ، درد قبل و پس از خوردن غذا را از نشانه‎ های اولیه ابتلاء به به سرطان معده عنوان نمود و اضافه کرد: بمحض مشاهده این علامت ها جهت بررسی بیشتر به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش رجوع کنید.
به گفته یوسفی، هرچه بیماری در مراحل اولیه شناسایی شود، شانس بهبود و علاج کامل بیمار بیشتر است. بیشتر بخوانید: شکستن رژیم غذایی پایان وزن مطلوب نیست
۲۳۳۲۳۶


منبع:

1402/01/14
21:28:02
5.0 / 5
324
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
کونفه