تبخال های خطرناک کدامند؟

تبخال های خطرناک کدامند؟

به گزارش کونفه، مهر نوشت: یک متخصص داخلی اظهار داشت: افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند همچون بیماریهای دیابتی یا افرادی که دارو مصرف می کنند، در زمان های خاص ممکنست منجر به ویروس تبخال شود.



کیوان الچیان، در گفتگو با رادیو سلامت اضافه کرد: تبخال منشأ ویروس هرپس سیمپلکس است که در بدن انسان امکان دارد، وجود داشته باشد و یا با تغییرِ سیستم ایمنی فرد، افراد امکان دارد گرفتار عارضه تب خال شوند. گاهی وقت ها، تب خال در خیلی از نواحی بدن از قبیل در دهان یا نواحی دیگری از پوست مثل گردن، دور مقعد و … می تواند، عارض شود.
وی با اشاره به اینکه هرپس سیمپلکس، دو نوع هرپسی هستند که، هرپس سیمپلکس نوع ۱ که به طور معمول زخم های تبخال را در لب ها ایجاد می کند، بیان نمود: ویروسی که در اثر تماس با آلاینده ها می تواند ایجاد تبخال کند. افرادی که تبخال دور دهان دارند، به تورم، درد و قرمزی مبتلا می شوند که گاهی تب مختصری هم می کنند. البته بید بدانیم که نباید تبخال را دستکاری کرد چونکه با دستکاری بیشتر می شود.
این متخصص داخلی با اشاره به اینکه اگر فرد در طول یک سال، بیش از شش بار مبتلا به تبخال شود، باید حتما به پزشک مراجعه کند تا درمان گردد، افزود: دور مقعد و ناحیه تناسلی هم تبخال ایجاد می شود. در رابطه های پرخطر، ریسک مبتلا شدن به تبخال بیش تر می شود، و همراه با درد، سوزش و تب ایجاد می شود؛ و با باید درمان های سیستماتیک درمان گردد. همین طور باید از رفتارها و رابطه های پرخطر دوری کنند تا به این عارضه گرفتار نشوند.
وی در ادامه بیان نمود: افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند همچون بیماری های دیابتی یا افرادی که دارو مصرف می کنند، در زمان های خاص امکان دارد منجر به ویروس تبخال شوند. استفاده از حوله های شخصی دیگران، این ویروس را ایجاد نمی نماید. فقط تنها برای کسانی که گرفتار تبخال های تناسلی هستند، ایجاد می شود که باید از این نوع کارها پرهیز کنند.
الچیان با اشاره به اینکه ضعف در سیستم ایمنی از قبیل استرس، خواب های بد و عفونت های شدید می تواند منجر به عارضه تبخال می شود، اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد استفاده از واکسن hpvمفید است و تا سن زیر ۴۳ سال باید واکسن بزنند تا سرطان های دستگاه تناسلی کمتر شود. البته باید بدانیم که جنس هرپس تبخال ها با واکسن متفاوت می باشد.
وی با تکیه بر این که برای درمان تبخال، دو نوع درمان داریم، اضافه کرد: درمان های خانگی که شامل استفاده از ایبوپروفن، استامینوفن، آب نمک، استفاده از کرم های نرم کننده، و شست شو دست ها می شود؛ اگر حس کردیم تبخال داریم می زنیم، سریعاً از داروهای ضد ویروسی طی پنج روز، استفاده نماییم تا ویروس ها به سرعت از بین بروند، برای اینکه که اگر تبخال ایجاد شود، دیگر دارو اثر زیادی ندارد.
این متخصص داخلی در پاسخ به این پرسش که آیا تبخال نشانه ی عفونت در بدن می تواند باشد؟، افزود: اگر فردی، ضعف سیستم ایمنی داشته باشد، ویروس می تواند تمام پیکر شخص را درگیر کند؛ ولی در حالت عادی خیر. این نکته را هم بگویم که اگر تبخال بترکد و آب آن آزاد شود، امکان مسری بودن تبخال وجود دارد، در غیر این صورت مسری نخواهد بود.
وی در آخر عنوان کرد: تغذیه مناسب، استفاده از آب میوه و سبزیجات تازه جزو اقدامات پیشگیرانه از تبخال است، و اگر طولانی مدت بیمار شدیم و تب شدید و توهم داشتیم باید به پزشک مراجعه نماییم تا عوارض منفی پیدا نکنیم، چونکه در حالت عادی ۳ الی ۴ روز درمان تبخال طول می کشد. بیشتر بخوانید: این خوراکی ها حافظ سلامت قلب شما یک پاندمی جدید در راه است؟
۲۳۳۲۳۶

1401/12/01
12:26:13
5.0 / 5
462
تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه