زمان آلودگی هوا برخی مواد غذایی را مصرف نکنید از نوشابه تا سرخ شدنی ها

زمان آلودگی هوا برخی مواد غذایی را مصرف نکنید از نوشابه تا سرخ شدنی ها

به گزارش کونفه ایسنا نوشت: یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان بابیان این که آلودگی هوا التهاب بیشتری برای بیماران قلبی و تنفسی ایجاد می کند، اضافه کرد: در زمان آلودگی هوا برای جلوگیری از بروز بیماری های تنفسی باید استفاده کمتری از غذاهای سرخ شده داشت چونکه چربی التهاب را مضاعف می کند و بدن را به سمت وسوی ایجاد و حتی افزایش التهاب می کشاند.


آرزو کاوه ای مطرح کرد: در بین چربی ها، کلسترول ها و اسیدهای چرب اشباع و چربی های جامد این حالت را بیشتر می کند ازاین رو کمتر کردن این منابع غذایی بسیار سفارش می شود. وی افزود: معمولا لبنیات برای آلودگی های گوارشی که در دستگاه گوارش رخ دهد، سفارش می شود و مؤثر است اما در آلودگی هوا به دلیل این که ذرات آلوده از راه تنفس وارد بدن می شود و سبب ایجاد التهاب شده و سلول های بدن به سمت اکسیداسیون پیش رود و زمینه ساز سرطان شود. مصرف مواد غذایی دیگر هم بسیار مهم می باشد. وی اظهار نمود: در ایام آلودگی استفاده از مواد غذایی های حاوی کافئین شامل چای پررنگ، نوشابه، قهوه و شکلات تا حد امکان کمتر شود چونکه این مواد ضربان قلب را زیاد می کند و به تبع آن افزایش تنفس را به دنبال دارد و مواد آلوده کننده را بیشتر وارد بدن می کند. این کارشناس تغذیه سفارش کرد: منابع غذایی حاوی ویتامین E مانند بادام، پسته و زیتون به دلیل این که منبع غنی آنتی اکسیدان هستند، بعنوان ضدالتهاب عمل می کنند و سلول های سرطانی را از بین می برند. وی با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب و بابیان این که لبنیات پرچرب سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، مطرح کرد: باید تلاش نماییم در ایام آلودگی از منابع حاوی آهن مانند حبوبات و انواع جوانه ها استفاده نماییم. کاوه ای خاطرنشان کرد: استفاده از روغن زیتون به دلیل این که برخلاف چربی های دیگر ضدالتهاب است، در کاهش التهاب مؤثر بوده و بدن را محافظت می کند. وی بابیان این که میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند، اضافه کرد: بهتر است در آلودگی ها از کلم، مواد غذایی حاوی امگا3 مانند ماهی، گردو و تخم کتان، سیر و پیاز ترجیحاً خام به دلیل این که حاوی موادی هستند که فلزات سنگین را جذب کرده و مانع جذب آن در بدن می شوند، استفاده نمود. به قول این کارشناس تغذیه، استفاده از انار، آب انار و چای سبز بسیار مؤثر بوده و بهتر است از مواد غذایی حاوی مواد نگهدارنده همچون کنسروها و غلات حجیم شده و یا چیپس استفاده نکنیم. او در آخر تصریح کرد: برای کاهش اورات مخرب آلودگی هوا بر بدن در صورت امکان و دسترسی به قرص جوشان ویتامین ث سفارش می شود روزانه یک عدد قرص جوشان و یک روز در بین یک عدد مکمل امگا ۳ مصرف شود. بیشتر بخوانید: این غذاها را در هوای آلوده بخورید ۴۷۴۷


منبع:

1401/02/28
13:38:05
5.0 / 5
268
تگهای خبر: آب , آنتی اكسیدان , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
کونفه