۱۶ نوع سبزی و میوه که ممکنست سمی باشند

۱۶ نوع سبزی و میوه که ممکنست سمی باشند

باشگاه خبرنگاران نوشت: سمی ترین میوه و سبزی را بشناسید که بیشتر مردم بطور منظم مصرف می کنند. این ها به سبب مقادیر زیاد آفت کش ها و علف کش هایی که در مزارع معمولی روی آنها ریخته می شود سمی در نظر گرفته می شوند.


هر میوه یا سبزی که بعنوان "ارگانیک" برچسب گذاری نشده باشد، به مواد شیمیایی یا مواد دیگری آلوده است. مواردی که در اینجا ذکر نشده اند فقط کمی برای سلامتی شما خطرناک هستندو به سبب استفاده از آفت کش ها آنها نیز لطمه زا هستند. ۱. سیب
آفت کش ها به پوست سیب می چسبند و می توانند در گوشت زیر آن جذب شوند. میوه ها را به خوبی بشویید و پیش از خوردن پوست بگیرید. ۲. کرفس
بطور متوسط ۶۴ ماده شیمیایی غیرقابل شستشو در هر دسته از کرفس یافت می شود، با توجه به این که کرفس اساساً یک گیاه جذب کننده آب است که مایعات (و سموم) را از خاک می کشد، بهتر است ارگانیک آن را میل کنید. ۳. فلفل دلمه ای شیرین
حشرات عاشق این سبزیجات شیرین و ترد هستند و اگر ارگانیک نخرید، با هر لقمه ای انواع آفت کش های مضر را مصرف می کنید. ۴. هلو
اگر عاشق هلو هستید، بجای تازه به سراغ کنسروها بروید یا هلوی ارگانیک بخورید. ۵. توت فرنگی
توت فرنگی در کالیفرنیا بیشترین مواد شیمیایی را دارد، و آن هایی که در آمریکای جنوبی کشت می شوند ممکنست بیشتر از این هم باشند، برای اینکه محدودیت ها در کشورهای درحال توسعه به این شدت نیست. تعدادی از تولیدکنندگان ارگانیک ظاهرا به شوخی می گویند که توت فرنگی های معمولی را می توان آسیاب کرد بعنوان آفت کش استفاده کرد، برای اینکه بسیار آلوده هستند. ۶. شلیل
این میوه از خانواده هلو به همان اندازه با مواد شیمیایی پوشیده شده اند و حتی پوست نازک تری دارند تا آنها را جذب کنند. ۷. انگور
تست یک انگور ممکنست برای ۱۵ ماده شیمیایی مختلف مثبت باشد. به نظر شما با خوردن یک مشت از آنها چه مقدار سموم مصرف می کنید؟
۸. اسفناج
اسفناج آنقدر مستعد آفت حشرات است که کشاورزان معمولی مجبورند آنرا با مواد شیمیایی سرطان زا استفاده کنند تا حشرات را از بین ببرند. حدس بزنید چه چیزی در هر برگ جذب می شود؟ ۹. کاهو
کاهو و کلم پیچ غیر ارگانیک با مواد شیمیایی بیش از آنچه واقعاً فکر کنید آلوده شده اند. اگر نمی توانید خودتان پرورش دهید، لطفاً بجای آن ارگانیک بخرید. ۱۰. گلابی
مانند سیب، این میوه ها بطور مداوم برای از بین بردن کنه ها، شته ها، تخم پروانه ها و موجودات بی شمار دیگر با مواد شیمیایی اسپری می شوند. ۱۱. تمشک و زغال اخته
حشرات کاملاً عاشق این میوه ها هستند و میوه ها آنقدر ظریف هستند که می توانند درست روی بوته از هم جدا شوند. بطور طبیعی، آنها برای رشد و ثبات در کودها و یک کوکتل مطلق از آفت کش ها خیس می شوند تا حشرات آنها را نیش نزنند. ۱۲. سیب زمینی
ابتدا دانه های سیب زمینی را در آفت کش ها می پاشند تا از خوردن جوانه ها توسط حشرات جلوگیری شود. سپس آنها را با علف کش ها اسپری می کنند تا گیاه دیگری در نزدیکی آنها رشد نکند در نتیجه تجمع شیمیایی در هسته هر غده ایجاد می شود.
بنظر می رسد غذاهایی که پوست بیرونی ضخیم دارند بهتر از موارد بالا می توانند در مقابل آلودگی مقاومت کنند. همین طور چندین غذا وجود دارند که به تنهایی حاوی سطوح بالایی از سموم هستند. ۱۳. شکلات
بیشتر مردم هیچ گاه واکنش بدی نسبت به تئوبرومین موجود در شکلات نخواهند داشت، اما کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند ممکنست بعد از خوردن آن کاملاً بیمار شوند. گفته می شود، شکلات می تواند برای سگ ها و گربه ها کشنده باشد. ۱۴. لوبیا
بیشتر حبوبات (لوبیا و عدس) حاوی ماده شیمیایی به نام فیتوهاماگلوتینین هستند، بااینکه بیشتر در لوبیا قرمز و سفید و به دنبال آن باقالی وجود دارد. لوبیا لیما یا عروس همین طور حاوی سمی به نام لیمارین است که تنها در صورتی خنثی می شود که لوبیاها بطور کامل حدود ۱۵ دقیقه در حرارت کم پخته شوند. عدم دفع سموم این حبوبات می تواند منجر به ناراحتی شدید گوارشی شود و حتی در دوزهای بالاتر کشنده باشد.
۱۵. سیب زمینی سبز
اگر به سراغ سیب زمینی های ارگانیک می روید، تا آن زمان که آغاز به سبز شدن کنند، کاملاً برای شما مناسب هستند. وقتی جوانه ها آغاز به سبز شدن می کنند، این یک هشدار است که سولانین _ نوعی سم گلیکو آلکالوئیدی است که در گیاهان خانوادهٔ سیب زمینی مانند گوجه فرنگی، بادنجان و سیب زمینی یافت می شود_اکنون در غده ها وجود دارد و خوردن آنها شما را به شدت بیمار می کند. ۱۶. قارچ
قارچ هایی که در سوپرمارکت ها پیدا می کنید برای هرکسی بی ضرر خواهند بود، مگر آن هایی که به قارچ ها حساسیت دارند، اما تعدادی از مردم مشتاق جستجوی قارچ های وحشی در جنگلها و... هستند. بیشتر مرگ های ناشی از قارچ زمانی اتفاق می افتد که افراد کلاه مرگ (Amanita phalloides) یا قارچ های فرشته (Amanita bisporigera) را بطور تصادفی می خورند. اگر در مورد شناسایی قارچ وحشی متخصص نیستید، احتیاط کنید و چیزی در دهان خود قرار ندهید. 4747

1401/01/05
13:00:16
5.0 / 5
575
تگهای خبر: آب , بیمار , تخصص , رشد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه