کاهش مقاومت نسبت به انسولین با این مواد غذایی

کاهش مقاومت نسبت به انسولین با این مواد غذایی

کونفه: مقاومت به انسولین، خطر مبتلاشدن به پیش دیابت و دیابت نوع 2 را بیشتر می کند. تشخیص مقاومت به انسولین، یک علامت هشدار اولیه است و باید آنرا جدی گرفت. شما می توانید با انتخاب سبک زندگی سالم بواسطه ورزش منظم و داشتن یک رژیم غذایی متعادل، از دیابت پیشگیری کنید. بطور کلی، بهتر است غذاهای کامل و فرآوری نشده را انتخاب کنید و از غذاهای بسیار فرآوری شده و آماده پرهیز کنید.



به گزارش کونفه به نقل از خبر آنلاین، غذاهای فرآوری شده، مانند نان سفید، پاستا، برنج و نوشابه، خیلی سریع هضم می شوند و می توانند سطح قند خون را بالا برند و فشار اضافی بر پانکراس وارد کنند که نتیجه ی این روند، تولید هورمون انسولین است. در افرادی که مقاوم به انسولین هستند، بدن مانع از عملکرد صحیح انسولین برای کاهش سطح قند خون می شود.
خوردن غذاهای پر فیبر و وعده های غذایی ترکیبی (نه فقط کربوهیدرات ها به تنهایی)، می تواند به کند شدن هضم کمک نماید و فشار وارده به پانکراس را کم کند.
ما به شما چند ماده غذایی معرفی می نماییم که مصرف متداول آنها می تواند مقاومت به انسولین را کم کند.

سبزیجات
سبزیجات، جزو مواد غذایی کم کالری و سرشار از فیبر هستند، همین مسئله، سبزیجات را به یک غذای ایده آل برای مساعدت با مدیریت قند خون تبدیل می کند. گوجه فرنگی، مارچوبه، لوبیا سبز، هویج، فلفل های رنگارنگ، سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم و کلم پیچ، سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی و گل کلم همچون این موارد هستند.

لبنیات
مصرف لبنیات، کلسیم مورد نیاز برای تقویت دندان ها و استخوان ها را در خود دارد. ترجیحاً محصولات لبنی پرچرب را کنار بگذارید و شیر و ماست کم چرب را انتخاب کنید؛ برای اینکه مصرف زیاد چربی های اشباع شده در چربی های حیوانی با مقاومت به انسولین مرتبط می باشد.

غلات کامل
غذاهای سبوس دار برای افرادی که مقاومت به انسولین دارند مناسب می باشد. غلات کامل گندم یا سنگ آسیاب شده، جو کامل و سبوس دار، بلغور، جو دوسر، ذرت سبوس دار یا کنجاله ذرت و برنج قهوه ای از بهترین انتخاب ها هستند.
سعی کنید غلات سالم و فرآوری نشده را انتخاب کنید. مصرف این غلات با پروتئین و چربی های سالم نیز مفید می باشد، برای اینکه این مواد می توانند به شما در جلوگیری از افزایش قند خون کمک کنند.

ماهی
ماهی هایی که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند می توانند خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی (که یک بیماری رایج برای افراد مبتلا به دیابت است)، را کاهش دهند. منابع غنی از امگا ۳ در بین ماهی ها عبارتند از: ماهی سالمون، ماهی خال مخالی، شاه ماهی، ساردین و قزل آلای رنگین کمانی.
ماهی تیلاپیا، ماهی کاد، گل ماهی، هالیبوت و هادوک نیز مفید هستند، اما امگا ۳ کمتری دارند و این مسئله ناشی از میزان چربی کمتری است که دارند.

طیور
برای مصرف سالم طیور، بهتر است پوست آنرا جدا کنید. چربی پوست طیور بسیار بالاتر از گوشت است. اما اگر مایل باشید، می توانید آنرا با پوست بپزید تا رطوبت آن حفظ شود و سپس پیش از خوردن، پوست را جدا کنید. سینه مرغ، مرغ کورنیش و بوقلمون دراین زمینه، از بهترین گزینه ها هستند.


منبع: healthline / مترجم: الهه جعفرزاده

4747


منبع:

1400/11/07
11:07:17
5.0 / 5
665
تگهای خبر: آنلاین , استخوان , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه