محققان استرالیایی می گویند؛
خوردن ماهی ریسك مبتلا شدن به آسم را تا ۷۰ درصد می كاهد
به گزارش كونفه نتایج تحقیقات نشان می دهد مصرف روغن ماهی كه سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است می تواند ریسك مبتلا شدن به آسم را تا ۷۰ درصد كم كند.
به گزارش كونفه به نقل از مهر، روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶ است كه نقش مهمی در رشد و عملكرد عادی مغز و سیستم عصبی مركزی دارد.«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز كوك استرالیا، در این باره می گوید: «برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن های دریایی با كاهش قابل توجه ریسك ابتلاء به آسم یا علایم شبه آسم تا ۶۲ درصد مرتبط هستند، درحالیكه مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن های گیاهی با بالا رفتن خطر ابتلاء به آسم تا ۶۷ درصد مرتبط می باشد.»حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر به علت این بیماری می میرند.لوپاتا در ادامه می افزاید: «حتی با وجود احتمال وجود آلاینده های نظیر جیوه در بعضی از ماهی ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسك های احتمالی آن است.»در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۴۲ نفر را كه در كارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی كار می كردند بررسی كردند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب