محققان انگلیسی می گویند؛

معرفی مواد غذایی كه یائسگی را به تعویق می اندازد

معرفی مواد غذایی كه یائسگی را به تعویق می اندازد

كونفه: تحقیق جدید نشان داده است نوع تغذیه زنان می تواند تعیین كننده زمان یائسگی آنها باشد.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، محققان پس از بررسی بیش از ۳۵ هزار زن بریتانیایی به مدت ۴ سال دریافتند یائسگی در میان زنانی كه رژیم غذایی شان سرشار از كربوهیدرات های تصفیه شده است زودتر آغاز می گردد. در مقابل، یائسگی در زنانی كه بیشتر ماهی و حبوبات مصرف می كنند دیرتر آغاز می گردد.
«یاشوی دانرام»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز انگلستان، در این باره می گوید: «ما دریافتیم مصرف بیشتر ماهی های چرب زمان یائسگی طبیعی را تا سه سال به تاخیر می اندازد و مصرف حبوبات تازه نظیر نخود فرنگی و لوبیا سبز یائسگی را تا حدود یك سال به تعویق می اندازد.»
وی در ادامه می افزاید: «اما مصرف بیشتر كربوهیدرات های تصفیه شده نظیر پاستا و برنج، شروع یائسگی را تا ۱.۵ سال جلو می اندازد.»
دلیل وجود این رابطه هنوز نامشخص است، اما دانرام معتقد می باشد این رابطه ممكن است ناشی از تاثیر برخی مواد خوراكی بر هورمون ها باشد.
به گفته دانرام، «كربوهیدرات های تصفیه شده یكی از عاملان اصلی مقاومت انسولین است. میزان بالا انسولین موجود در خون با فعالیت هورمون جنسی تداخل یافته و میزان استروژن را تقویت می كند. هر دو این اتفاق ها باعث افزایش تعداد دوره های پریود شده و در نتیجه منبع تخمك ها سریع تر به آخر رسیده كه باعث یائسگی زودهنگام می گردد.»
با این حال محققان اذعان می كنند كه هنوز نمی توان به صراحت مصرف این مواد خوراكی را به منظور تاثیر بر شروع یائسگی طبیعی پیشنهاد كرد.

1397/02/16
12:29:27
5.0 / 5
4521
تگهای خبر: غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
کونفه