دبیر علمی همایش پزشكی آكادمیك ایران عنوان كرد:
نگرانی از جذابیت كارهای درمانی به خاطر پاداش های مالی
كونفه: دبیر علمی نخستین همایش بین المللی پزشكی آكادمیك ایران نسبت به تركیب پزشكی بالینی و آموزش در كشور و تبعاتی كه برای كارهای تحقیقات پزشكی وجود دارد، ابراز نگرانی كرد.
به گزارش كونفه به نقل از مهر، دكتر مجتبی زارعی روز سه شنبه در نشست خبری نخستین همایش بین المللی پزشكی آكادمیك ایران اظهار داشت: این همایش با همكاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشكی تهران و دانشگاه های آكسفورد و كمبریج با مبحث بیماری های داخلی، عفونی و گرمسیری، سم شناسی، غدد و مغز و اعصاب در ایام ۲۹ تا ۳۱ فروردین در سالن همایش های بیمارستان فرهیختگان برگزار می گردد.
وی با بیان این مطلب كه روز اول همایش به بیماری های مغز و اعصاب اختصاص دارد، اضافه كرد: در روز دوم بیماری های عفونی و ویروسی مورد بررسی قرار می گیرد و در روز سوم بیماری های غدد و متابولیسم مطرح می گردد.
به گفته زارعی، ۹ سخنران خارجی به همراه اساتید برجسته از دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور در این همایش سخنرانی خواهند كرد.
وی از برگزاری یك روز آموزشی برای رزیدنت ها و دستیاران پیش از آغاز همایش اطلاع داد و اظهار داشت: پزشكان در دو صنعت درگیر هستند، نخست كار در بیمارستان ها و عرضه خدمات بالینی به مردم و بخش دوم آموزش و پژوهش در دانشگاه ها است كه این دو كار با یكدیگر تفاوت دارد.
زارعی با بیان این مطلب كه در همه جای دنیا این دو بخش یعنی آموزش و بالین از یكدیگر جدا هستند، تصریح كرد: ایران تنها كشوری است كه این دو را با هم تركیب كرده است.
وی ادامه داد: در زمانی كه این دو بخش پزشكی با یكدیگر تركیب شده اند، این پزشك است كه باید تصمیم بگیرد بیشتر وقت خودش را صرف بالین كند یا به امر آموزش و تحقیق بپردازد.
دبیر علمی نخستین همایش بین المللی پزشكی آكادمیك ایران با اشاره به این مطلب كه جذابیت كارهای درمانی به خصوص به خاطر پاداش مالی خیلی بیشتر از تحقیق و آموزش است، اضافه كرد: این نگرانی وجود دارد كه به خاطر پول های هنگفتی كه برای تشخیص و درمان بیماری ها صرف می شود، بخش آموزش و تحقیق در پزشكی تضعیف شود.
وی تصریح كرد: بر همین مبنا هدف ما از برگزاری این همایش برجسته كردن پزشكی آكادمیك و نشان دادن آموزش و تحقیق است كه سهم زیادی در حیات دانشگاه ها دارد.
زارعی اضافه كرد: در كشورهای دیگر یك پزشك وقتی در بخش آموزش و تحقیق مشغول به كار می گردد با پزشك دیگری كه در بالین مشغول كار است به لحاظ درآمدی تفاوتی بین این دو وجود ندارد اما در كشور ما، به خاطر تركیب آموزش و بالین در پزشكی این نگرانی وجود دارد كه در طول زمان بخش آموزش پزشكی آسیب ببیند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب