رژیم خاص برای پیش گیری از دیابت
به گزارش کونفه، یک مطالعه جدید نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را در اشخاصی که اضافه وزن دارند یا چاق هستند، به صورت قابل توجهی کم کند.
به گزارش کونفه به نقل از خبرگزاری مشرق
به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که اگر افراد رژیم غذایی مدیترانه ای را رعایت نمایند، کالری دریافتی خویش را کاهش دهند و به صورت منظم ورزش کنند، ۳۱ درصد کمتر به دیابت مبتلا می شوند.
دکتر «فرانک هو»، یکی از محققان این مطالعه از دانشگاه هاروارد، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «مطالعه ما با بالاترین سطح شواهد نشان میدهد که تغییرات متوسط و پایدار در رژیم غذایی و سبک زندگی می تواند از میلیونها مورد ابتلاء به این بیماری در سرتاسر جهان پیشگیری کند.»
در یک رژیم غذایی به سبک مدیترانه ای، افراد مقدار زیادی میوه، سبزیجات، غلات کامل و چربی های سالم مانند روغن زیتون مصرف می کنند. آنها مصرف مقدار لبنیات و پروتئین های بدون چربی مانند ماهی و مرغ را متعادل می کنند و گوشت قرمز را کم می خورند یا اصلاً مصرف نمی کنند.
برای این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۴۷۰۰ نفر ۵۵ تا ۷۵ ساله را که در یک مطالعه بزرگ تغذیه و سبک زندگی در اروپا شرکت کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند. همه شرکت کنندگان دارای اضافه وزن یا چاق بودند، اما به دیابت نوع ۲ مبتلا نشده بودند.
از نیمی از آنها خواسته شد که رژیم غذایی مدیترانه ای را دنبال کنند، روزانه حدود ۶۰۰ کالری از میزان کالری دریافتی خود بکاهند و کارهای بدنی متوسطی مانند پیاده روی، تمرینات قدرتی و تمرینات تعادلی انجام دهند. به نیمی دیگر در مورد رژیم غذایی مدیترانه ای سفارش هایی عرضه شد، اما از آنها خواسته نشد که کالری دریافتی خویش را کاهش دهند.
نتایج نشان داد که خطر ابتلاء به دیابت در اشخاصی که رژیم غذایی مدیترانه ای را دنبال می کردند، کمتر بود و این تاثیر در مردان بیشتر از زنان بود.
افراد گروه رژیم غذایی مدیترانه ای همینطور بعد از حدود شش سال پیگیری، بطور متوسط حدود ۳ کیلوگرم وزن کم کردند و دور کمرشان تقریبا ۳.۵ سانتیمتر کم شد.
«میگوئل مارتینز-گونزالس»، استاد تغذیه در دانشگاه هاروارد، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «از نظر عملی، کنترل کالری و افزودن فعالیت بدنی به رژیم غذایی مدیترانه ای از ابتلای حدود ۳ نفر به دیابت جلوگیری کرد - که این یک مزیت واضح و قابل اندازه گیری برای سلامت عمومی است.»
آنها مصرف مقدار لبنیات و پروتئین های بدون چربی مانند ماهی و مرغ را متعادل می کنند و گوشت قرمز را کم می خورند یا اصلاً مصرف نمی کنند.
برای این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۴۷۰۰ نفر ۵۵ تا ۷۵ ساله را که در یک مطالعه بزرگ تغذیه و سبک زندگی در اروپا شرکت کرده بودند، تجزیه وتحلیل کردند. همه شرکت کنندگان دارای اضافه وزن یا چاق بودند، اما به دیابت نوع ۲ مبتلا نشده بودند.
از نیمی از آنها خواسته شد که رژیم غذایی مدیترانه ای را دنبال کنند، روزانه حدود ۶۰۰ کالری از میزان کالری دریافتی خود بکاهند و کارهای بدنی متوسطی مانند پیاده روی، تمرینات قدرتی و تمرینات تعادلی انجام دهند.
منبع: kunefe.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب