پاسخ علمی و درست به باورهای تغذیه ای؛

مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟

مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟

کونفه: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جواب باور غلط بر اساس «مفید بودن جگر خام برای رفع کم خونی»، اعلام نمود که این باور فاقد هرگونه شواهد علمی است


به گزارش کونفه به نقل از خبرگزاری ایرنا از وزارت بهداشت، همین طور مصرف جگر بصورت خام و نیمه پخته، می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.
براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بااینکه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن بصورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.
در این گزارش تصریح شده، برای رفع کم ‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.



منبع:

1404/03/17
11:15:21
5.0 / 5
18
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه