خوراکی هایی که برای دستگاه گوارش مفید نیستند
به گزارش کونفه، این جمله معروف که می گوید «همه چیز در حد تعادل خوب است» بی جهت به وجود نیامده است. اغلب پزشکان و متخصصان تغذیه می دانند که اگر کاملا خویش را از خوراکیهای دلخواه محروم کنید، احتمال پرخوری تان در آینده بیشتر می شود.
به گزارش کونفه به نقل از ایسنا، برخی خوراکی ها هستند که متخصصان گوارش تقریبا هیچ وقت مصرف نمی کنند.
این خوراکی ها قرار نیست با یکی دو بار مصرف، عمر شما را کوتاه کنند، اما پزشکان گوارش معمولا از آنها پرهیز می کنند. در ادامه با چند مورد از آنها آشنا می شوید:
- گوشت قرمز فرآوری شده
مصرف گوشت قرمز فرآوری شده خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ و پولیپ های روده را بیشتر می کند. این گوشت ها سرشار از چربی های اشباع هستند. اگر هم آنها را مصرف می کنید، باید در مقدار مصرف خود دقت کنید: اشخاصی که بیشتر از ۱۰۰ گرم در روز گوشت فرآوری شده مصرف می کنند، در معرض خطر بیشتر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ هستند. به قول متخصصان، مصرف این گوشت ها برای بیشتر از چهار بار در هفته می تواند تا ۲۰ درصد خطر سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.
- ماهی یا مرغ سرخ کرده
مطالعات نشان داده اند که روغن سرخ کردنی می تواند ترکیب میکروبیوم روده را بشکلی مضر تغییر دهد و منجر به پیشرفت آترواسکلروز (تجمع چربی و دیگر مواد در دیواره رگ ها) شود. این تجمع در بلند مدت می تواند به حمله قلبی یا سکته مغزی منجر شود.
- نوشابه
به گزارش دویچه وله، اگر مصرف نوشابه یا نوشیدنی های شیرین بخشی از عادت روزانه تان است، شاید وقت آن رسیده که این عادت را کنار بگذارید. به قول متخصصان، این نوشیدنی ها با بیماریهای مزمنی مانند دیابت و بیماریهای قلبی مرتبط هستند. همینطور اغلب سبب بروز علایم گوارشی مانند نفخ و رفلاکس می شوند، بخصوص وقتی گازدار و کافئین دار هستند.
- نان سفید
مطالعات به وضوح نشان داده اند که مصرف زیاد گوشت قرمز و فرآوری شده و غلات تصفیه شده (مانند نان سفید)، خطر مبتلا شدن به بیماری هایی مانند «دیورتیکولیت» (التهاب کیسه های کوچک در دیواره روده) را بیشتر می کند. رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غلات تصفیه شده نه تنها به سلامت روده صدمه می زند، بلکه خطر دیابت، بیماریهای قلبی و سرطان بخصوص سرطان روده را هم می افزاید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب