فوت و فن سرخ کردن بادمجان

فوت و فن سرخ کردن بادمجان

به گزارش کونفه، همشهری آنلاین نوشت: سرخ کردن بادمجان می تواند روغن زیادی مصرف کند و در نهایت این میوه (!) خوش طعم را به خوراکی چرب و سنگین تبدیل کند اما با این ترفندها می توانید یک بادمجان سرخ شده ترد و سالم داشته باشید.



بادمجان یک میوه بدقلق برای پخت است و بله، بادمجان در واقع یک میوه است نه صیفی؛ هم اکنون فصل بادمجان است؛ بادمجان ورامین و لتور کاشان که در این فصل برداشت می شوند، بسیار لذیذند؛ به قول قدیمی ها بادمجان، مرغ سیاه بی جان است و اگر خوب سرخ شود یک خوراک لذیذ خواهد بود.
پخت بادمجان قلق هایی دارد که بیشتر در ارتباط با زمان سرخ شدن آن است و اگر این مرحله را به خوبی انجام دهید، می توانید یک وعده گیاهی دلچسب تدارک ببینید. جذب زیاد روغن توسط بادمجان، حتی اگر روغن داغ و زیادی درون ماهیتابه باشد، هم به علت بافت سلولی و ساختار داخلی آن اجتناب ناپذیر است.
گوشت نرم و اسفنجی بادمجان دارای محفظه های هوای کوچکی است که به سرعت روغن یا مایعات داغ را جذب می کند و در نهایت، خیس، چرب و سنگین می شود اما با رعایت این نکات می توانید بادمجانی کم روغنی درست کنید: کارهایی که پیش از پخت بادمجان باید انجام دهید
بادمجان را خشک کنید
قبل از شروع پخت بادمجان، باید مایع درون آنرا تخلیه کنید برای همین، میوه خویش را برش بزنید و آنرا در آبکش قرار دهید. مقدار زیادی نمک اضافه کنید و بگذارید حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا تمام مایع داخلی آن، که به زهر یا عرق معروف است، بیرون برود. نمک رطوبت را از سلول ها بیرون می کشد و سپس حفره های هوا را پر می کند. حالا می توانید برش ها را خشک کنید.
برای خشک کردن از مایکروویو یا فر استفاده کنید و برای حدود پنج دقیقه به فرو ریختن ساختار اسفنجی کمک کنید، این راهکار از جذب روغن بسیار زیاد جلوگیری می کند.

روغن را روی بادمجان بمالید
به جای ریختن روغن در تابه، آنرا روی گوشت بادمجان بمالید تا کنترل بیشتری روی مقدار روغن مصرفی داشته باشید. یک طرف گوشت را برس بکشید، سپس بلافاصله آنرا به یک تابه داغ اضافه کنید. سمت دیگر را هم با قلم مو روغن بزنید.
بادمجان را در شیر خیس کنید
در حالی که مایکروویو و نمک زدن بادمجان سبب از بین رفتن ساختار متخلخل میوه می شود، این روش، نگاهی برعکس دارد. خیساندن تکه ها یا مکعب های بادمجان در شیر به مدت یک تا دو ساعت، ساختار متخلخلی را که با کیسه های هوا پر شده است با شیر پر می کند و جایی برای جذب روغن باقی نمی گذارد.
کاری که هنگام پخت بادمجان باید انجام دهید
برای پخت و سرخ کردن ورقه های بادمجان بهتر است از تابه نچسب استفاده کنید تا فقط به یک قاشق غذاخوری روغن نیاز داشته باشید و در کوتاه ترین زمان به نتیجه ای ترد و عالی برسید. کاری که پس از پخت بادمجان باید انجام دهید
پس از اتمام پخت بهتر است که آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا اضافی آن به دستمال منتقل شود و در نهایت یک پیش غذای خوشمزه، ترد و سالم داشته باشید.
۲۳۳۲۳۳


منبع:

1401/06/27
11:23:34
5.0 / 5
254
تگهای خبر: آب , آنلاین , غذا , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
کونفه