یک راز غذایی که خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را می کاهد

یک راز غذایی که خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی را می کاهد

به گزارش کونفه، یک مطالعه پزشکی جدید نشان داده است که مصرف منظم برخی غذا ها و نوشیدنی ها به کند شدن روند پیری سیستم قلبی عروقی کمک می نماید.



باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - مطالعه ای که توسط پژوهشگران کالج کینگ لندن انجام شده و در مجله BMC Medicine گزارش شده است، نشان داد که مصرف منظم غذا هایی مانند چای، قهوه، انواع توت ها، آجیل، غلات کامل و روغن زیتون می تواند خطر مبتلاشدن به بیماری های قلبی عروقی را در طولانی مدت بطور قابل توجهی کم کند.
این یافته ها بعد از تحلیل و بررسی داده های بالاتر از ۳۱۰۰ بزرگسال ثبت شده در لیست TwinsUK بریتانیا در یک دوره ۱۱ ساله به دست آمد. دانشمندان از یک شاخص غذایی جدید به نام "شاخص پلی فنول" استفاده کردند که مصرف ۲۰ غذای گیاهی سرشار از پلی فنول را ارزیابی می نماید. پژوهشگران نتیجه گرفتند افرادی که در این شاخص امتیاز بالایی کسب کردند، فشار خون و سطح چربی سالم تر و نیز سطح بالاتری از کلسترول "خوب" (HDL) داشتند.
برای بار اول، این تیم صد ها متابولیت پلی فنولیک را در نمونه های ادرار شرکت کنندگان تحلیل و بررسی کرد که به عنوان فاکتورهای بیولوژیکی مصرف واقعی این ترکیبات گیاهی عمل می کنند. نتایج نشان داد افرادی که سطح بالاتری از این متابولیت ها را دارند، عوامل خطر کمتری برای بیماری های قلبی عروقی دارند.
پژوهشگران تاکید کردند که حتی تغییرات ساده، اما مداوم در رژیم غذایی - مانند نوشیدن یک فنجان چای یا خوردن روزانه یک مشت توت - می تواند افزایش ریسک بیماری های قلبی در رابطه با سن را کم کند. در عین حال، آنها بر نیاز به تحقیقات بیشتر برای تأیید این یافته ها تاکید کردند.
منبع: Lenta.ru

منبع:

1404/09/10
11:46:20
5.0 / 5
5
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , چای
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کونفه