مدارس تهران از شنبه تا چهارشنبه باز هستند
به گزارش کونفه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، از تداوم خدمات آموزشی مدارس پایتخت تا اطلاع ثانوی اطلاع داد.
به گزارش کونفه به نقل از خبرگزاری مشرق، مجید پارسا ضمن اشاره به شرایط خاص پیش آمده، از برنامه ریزی برای عرضه خدمات بهتر به اولیاء و دانش آموزان در تابستان سال جاری با حضور کادر اداری مدارس تا اطلاع ثانوی اطلاع داد.
وی اظهار داشت: برخلاف سالهای گذشته که فعالیت تابستانی مدارس فقط در ایام دوشنبه و چهارشنبه بود، سال جاری مدارس پایتخت تا اطلاع ثانوی از شنبه تا چهارشنبه فعال می باشند و با نگاهی پاسخ گو، آماده خدمت رسانی ( ثبت نام دانش آموزان، ثبت کتب درسی و... ) به خانواده ها خواهند بود.
پارسا با تاکید بر اهمیت تعامل مؤثر میان مدارس و خانواده ها اضافه کرد: انتظار می رود مدیران مدارس شهر تهران با اطلاع رسانی دقیق، زمینه حضور منظم و هدفمند دانش آموزان و اولیاء را فراهم نمایند و محیطی پویا و مشاوره محور در مدارس ایجاد کنند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی تابستان پیش رو را فرصتی برای عرضه خدمات مؤثرتر به دانش آموزان تهرانی دانست و بر همراهی همه عوامل آموزش و پرورش در تحقق این هدف تاکید کرد.