دو هفته فوق بحرانی كرونا در اصفهان

دو هفته فوق بحرانی كرونا در اصفهان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: تمام بیمارستانهای استان اصفهان برای خدمت رسانی به مبتلایان به کرونا قرار گرفته است و تا دو هفته آتی هرگونه خدمات غیراورژانسی ممنوع می باشد.



به گزارش کونفه به نقل از خبر آنلاین از اصفهان، بهروز کلیدری بامداد چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه استان اصفهان وارد موج چهارم کرونا شده است، گفت: شرایط بحرانی کرونا در حوزه درمان استان اصفهان حاکم است و حدودا وضعیت تمام نقاط استان اصفهان قرمز است.
وی با اشاره به افزایش موارد جدید و تعداد بستری های کرونا در اصفهان اشاره کرد: از شروع شیوع ویروس کرونا بیش از ۸۶ هزار بیمار در استان اصفهان بستری شده اند و متاسفانه بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ نفر در پانزده ماه اخیر به سبب کرونا جان باختند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: تست کرونا چهار هزار و ۵۰۰ نفر از جان باختگان مثبت بود و بااینکه تست PCR مابقی مثبت نبوده اما علایم بالینی دال بر مرگ با کرونا بوده است.
سیر غیرعادی مبتلاشدن به کرونا در دو هفته اخیر
وی اضافه کرد: در ضمن دو هفته گذشته سیر مبتلاشدن به کرونا غیرعادی بوده است و در ضمن دو هفته اخیر پنج هزار و ۲۰۰ نفر در مراکز درمانی بستری شده اند که حدودا دو برابر بستری ها دراسفندماه بوده است.
کلیدری اشاره کرد: آمار بستری ها در ضمن پنج روز گذشته به بالای ۴۰۰ نفر در شبانه روز بالا رفته است و نسبت به اسفندماه با افزایش چهاربرابری همراه شده است.
وی افزود: در کنار این تعداد موارد بستری کرونا با افزایش چشم گیر مبتلایان سرپایی کرونا روبرو می باشیم و به افزایش آمار روزانه دو هزار ۵۰۰ نفر در سطح مراکز استان تشخیص داده شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به افزایش مبتلایان به کرونا در بیمارستانهای شهرستانهای استان اصفهان اظهار داشت: بااینکه در مهر و آبان با موج سهمگین کرونا مواجه شدیم اما طی چند روز گذشته تعداد بستری ها در بعضی از شهرستانها یک و نیم برابر پیک موج پاییز بوده است.
درگیری کامل بیمارستانهای شهرستانهای اصفهان با کرونا
وی اضافه کرد: بیش از ۱۰۰بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شهرستان داران بستری شده اند و بامداد امروز بیش از ۱۲۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شهید منتظری نجف آباد بستری شده اند.
کلیدری اظهار داشت: تعداد موارد بستری کرونا در شهرستانهای مبارکه، فلاورجان و لنجان هم روند افزایشی دارد و بامداد امروز در شهرستان فلاورجان بیش از ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا بستری شده است.
وی افزود: بیمارستان گلدیس شاهین شهر هم وضعیت وخیمی را تجربه می کند و ظرفیت ها پرشده است و نشان میدهد که به ظرفیت تکمیل مراکز درمانی استان اصفهان نزدیک شده ایم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ابراز نگرانی از خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا اظهار داشت: مرگ و میرهای کرونا هم در دو هفته گذشته روند تزایدی به خود گرفته است، بااینکه هنوز برای اعلام تلفات کرونا در این موج زود است و در سه هفته آتی مشخص می شود.
وی اضافه کرد: در دو هفته گذشته ۳۳۶ نفر در اثر مبتلاشدن به کرونا فوت کردند و به روزانه مرگ ۱۵ الی ۲۵ نفر رسیده ایم که نگران کننده است.
ایجاد کلینیک های تنفسی در ۷ بیمارستان اصفهان
کلیدری به تمهیدات اندیشیده شده در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی هم اشاره ای کرد وگفت: از ایام نوروز تا حالا مراکز سرپایی در سطح استان اصفهان به صورتی هماهنگ تر و آموزش دیده تر برای ارائه خدمات شکل گرفتند.
وی به شکل گیری کلینیک های شبانه روزی کرونا در شهرستانهای استان اصفهان اشاره ای کرد و اظهار داشت: بیش از ۵۰ کلینیک شبانه روزی در مرکز استان اصفهان شکل گرفت و ۲۸ کلینیک سازمان تامین اجتماعی هم در سطح استان اصفهان در شیفت های بامداد و عصر مشغول ارائه خدمت است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مراکز خدمات در منزل هم اشاره ای کرد و اظهار داشت: بیش از ۵۰ مرکزدر سطح استان اصفهان همراه شده اند که قسمتی از خدمات کرونا را بتوانند در منزل مدیریت کنند.
وی اضافه کرد: باوجود تمام تمهیدات اندیشیده شده از دوازده روز گذشته بیمارستان الزهرا درگیر بیماران کرونا شده است و روزهای سختی در این بیمارستان می گذردو امروز بیش از ۵۵۰ تا ۵۶۰ بیمار در بیمارستان الزهرا بستری شده اند.
کلیدری به ابلاغ دستورالعمل ۱۵ استانی اشاره ای کرد و اظهار داشت: با هماهنگی نهادهای مختلف و مصوبه شورای تامین استان اصفهان تمام ظرفیت های درمانی استان اصفهان تا حد امکان به مبتلایان به کرونا تخصیص یافته است.
وی افزود: تمام بیمارستانهای خیریه، خصوصی، غیردولتی و دولتی و دانشگاهی در یک نقشه مدون اجبار شدند متناسب با ظرفیت تعیین شده در راه خدمت رسانی به بیماران کرونا قرار بگیرند و بیمارستانها تنها به خدمات اورژانسی تخصیص یافت و ظرفیت های درمانی در خدمت بیماران مبتلا به کرونا قرار بگیرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: از پنج شنبه گذشته ساختاری در استان اصفهان شکل گرفت و به تمام بیمارستانهای استان اصفهان ابلاغ گردید که کلینک حاد تنفسی فعال شود
وی اضافه کرد: در شهر اصفهان ۷ بیمارستان الزهرا، غرضی، خورشید، عیسی بن مریم و میلاد، عسگریه و شریعتی بطور الزامی باید به کلینیک حاد تنفسی مجهز باشند که تخت های بیمارستانی کمتر اشغال باشد.
تعطیلی خدمات غیراورژانسی بیمارستانی تا دوهفته آتی
کلیدری اضافه کرد: به بیمارستانهای استان اصفهان هم ابلاغ گردیده است که بیمارانی که می توانند ادامه درمان خودرا در منزل طی کنند در قالب بستری موقت ادامه درمان انجام پذیرد.
وی افزود: افزایش ترخیص از بیمارستانها به بالای ۳۰۰ نفر رسیده است تا تعادلی بین ورودی و خروجی از بیمارستانها برقرار شود و بیماران بدحال بتوانند از خدمات بیمارستانی بهره مند شوند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: تا اختتام هفته آتی، خدمات غیراورژانسی و زیبایی در استان اصفهان ممنوعست و خدمات دندانپزشکی هم در وضعیت اضطرار و اورژانس انجام می شود و بر طبق پایش و رصد در آینده نزدیک نسبت به تداوم این وضعیت تصمیم خواهیم گرفت.
وی اضافه کرد: امیدواریم با اعمال محدودیتها و رعایت شهروندان بتوانیم از این شرایط سخت عبور نماییم و با نظارت ترددها خصوصاً تردد بین استانی بتوان از موج چهارم عبور کرد.
46

1400/01/25
21:50:02
5.0 / 5
913
تگهای خبر: آب , آموزش , آنلاین , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
کونفه