متخصص طب سنتی عنوان كرد؛

اهمیت دمنوش های ضد ویروسی

اهمیت دمنوش های ضد ویروسی

یك متخصص طب سنتی، در مورد استفاده از دمنوش ها برای پیش گیری از مبتلاشدن به بیماری های ویروسی در پاییز و زمستان، نكاتی را متذكر شد.


به گزارش کونفه به نقل از مهر، فاضله حیدریان، با اشاره به اینکه بیماری های ویروسی همچون آنفلوانزا و سرماخوردگی شامل ۲ فاز هستند، اظهار داشت: فاز اول که حاد است، بیمار کاملاً بد حال بوده و تب و ضعف شدیدی دارد و سفارش اصلی ما در این فاز بیماری استراحت و مصرف فراوان مایعات است. وی ادامه داد: از مصرف خوراکی های گرم مانند چای زنجبیل، آویشن و…، در فاز حاد بیماری های ویروسی بطور جدی پرهیز کنید. دمنوش هایی که مصرف آنها در این زمان سفارش می شود شامل دمنوش عناب، ختمی، لعاب بهدانه، نشاسته و…، است. این متخصص طب سنتی، با تاکید بر اهمیت رفع یبوست در فاز حاد بیماری، اشاره کرد: یکی از بهترین درمان ها برای رفع یبوست خاکشیر است که نحوه مصرف آن باید به این صورت باشد که دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک لیوان آب داغ ریخته و بامداد ها به صورت ناشتا مصرف کنید. دقت کنید بعد از مصرف خاکشیر تا نیم ساعت صبحانه نخورید. همین طور مصرف انجیر و آبی که انجیر در آن خیس شده نیز بعنوان یک ملین خوب سفارش می شود.

حیدریان افزود: مصرف مایعاتی مانند آب سیب، آب لیموشیرین در این زمان بسیار سفارش می شود اما، بهتر است از مصرف آبمیوه های ترش مانند آب پرتقال و…، پرهیز کنید برای اینکه ممکنست طول دوران بیماری یا ضعف ناشی از بیماری را افزایش دهد.


منبع:

1399/08/09
23:33:46
5.0 / 5
1498
تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , چای
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
کونفه