یافته جدید محققان لهستانی؛

تاثیر مصرف لبنیات در پیشگیری از بیماری های عروق مغزی

تاثیر مصرف لبنیات در پیشگیری از بیماری های عروق مغزی

كونفه: مطالعات نشان داده است مصرف محصولات لبنی نظیر شیر، پنیر و ماست برای محافظت در مقابل مرگ ناشی از بیماری های عروق مغزی مفید است.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، به علت وجود نسبتا بالا چربی اشباع تصور می گردد كه مصرف محصولات لبنی باعث افزایش ریسك مرگ، بویژه به علت بیماری قلبی عروق كرونر، بیماری عروق مغزی و سرطان می گردد.
اما محققان دانشگاه لوپز لهستان در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف تمام محصولات لبنی با ۴ درصد كاهش ریسك مرگ و میر ناشی از بیماری های عروق مغزی مرتبط می باشد و با مصرف شیر كاهش این ریسك ۷ درصد است.
همچنین خوردن پنیر با كاهش ۸ درصدی ریسك مرگ و مصرف ماست با كاهش ۳ درصدی این ریسك مرتبط می باشد.
«ماسیج باناچ»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «به دلیل وجود این تاثیرات پیشگیرانه محصولات لبنی، مقامات بهداشت و سلامت باید در در مورد دستورالعمل های مصرف لبنیات بازنگری كنند.»
در حال حاضر مصرف محصولات لبنی، بویژه پنیر و ماست، را محدود می كند كه باید در این مورد بازنگری شود و به جای آن مصرف شیر فاقد چربی یا كم چرب سفارش شود.
در این مطالعه، تیم تحقیق ۲۴، ۴۷۴ فرد با میانگین سنی ۴۷.۶ سال را بررسی كردند.
در سال ۲۰۱۷ یك تیم تحقیقاتی با ارزیابی نتایج ۲۹ مطالعه دریافتند كه هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات لبنی و بیماری قلبی-عروقی یا دیگر عوامل مرگ و میر وجود ندارد.
همچنین در مطالعه دیگری كه همان سال در سوئد انجام گرفت مشخص شد نوشیدن مقدار زیادی شیر، خطر مرگ و میر زودهنگام همچون بیماری قلبی-عروقی را در زنان بالا می برد.

1397/06/15
13:16:41
5.0 / 5
65
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
کونفه