مطالعه جدید نشان می دهد؛

مصرف زیاد كربوهیدرات ها خطر بازگشت سرطان را بالا می برد

مصرف زیاد كربوهیدرات ها خطر بازگشت سرطان را بالا می برد

كونفه: به قول محققان، مصرف مقادیر بالا كربوهیدرات و قند پیش از درمان سرطان سر و گردن ممكن است ریسك عود مجدد و مرگ ناشی از سرطان را در بیماران افزایش دهد.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه ایلینوی آمریكا بیمارانی كه در سال پیش از درمان سرطان مقادیر زیاد كربوهیدرات و قند به شكل ساكاروز، فروكتوز، لاكتوز و مالتوز مصرف كرد هبودند در معرض ریسك بیشتر مرگ به هر دلیلی در طول دوره تحت مطالعه بودند.
محققان مشاهده نمودند از بین ۴۰۰ بیمار حاضر در این مطالعه، بیش از ۱۷ درصد بازگشت مجدد سرطان را تجربه كردند و ۴۲ بیمار به علت این بیماری جان شان را از دست دادند.
«آنا آرتور»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ارتباط بین مصرف كربوهیدرات و تاثیر آن بر بیمار بر مبنای نوع و مرحله سرطان فرق می كند.»
به گفته وی، «مصرف مقادیر متوسط چربی و مواد خوراكی نشاسته ای نظیر غلات كامل، سیب زمینی و حبوبات پس از درمان می تواند نقش محافظتی داشته باشد و خطر عود مجدد بیماری و مرگ بیمار را می كاهد.»
نرخ بالا مرگ و میر در میان افراد مبتلا به سرطان حفره دهان كه بیشترین میزان مصرف كربوهیدرات های كامل، قند كامل و كربوهیدرات های ساده را داشتند مشاهده شد، اما محققان به وجود چنین رابطه ای در میان افراد مبتلا به سرطان حلق پی نبردند.

1397/02/02
15:12:52
5.0 / 5
58
تگهای خبر: بیمار , بیماری , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
کونفه