محققان بریتانیایی پی بردند؛

خاصیت پیاز ایرانی در مقابله با بیماری سل

خاصیت پیاز ایرانی در مقابله با بیماری سل

كونفه: انواع پیاز دارای خواص متعددی برای سلامت هستند كه در مطالعات قبلی به اثبات رسیده اند.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، مطالعه كنونی نشان داده است كه نوع خاصی از پیاز ممكن است برای مقابله با مقاومت آنتی بیوتیكی در موارد بیماری سل موثر باشد.
محققان دانشگاه كالج لندن دریافتند خصوصیت های آنتی باكتریایی بدست آمده از پیاز ایرانی موسوم به "شالت" می تواند تاثیرات درمان آنتی بیوتیكی فعلی را افزایش دهد.
زمانی كه فردی مبتلا به عفونت باكتریایی می شود، معمولا برایش آنتی بیوتیك تجویز می گردد.
در مورد بیماری سل، معمولا ۴ نوع آنتی بیوتیك همچون ایزونیازید و ریفامپیسین تجویز می شوند؛ اما پاتوژن های موجود در عفونت های باكتریایی به داروهای آنتی بیوتیك مقاوم می شوند.
بدین معنا كه دارو توانایی اش را در كنترل موثر یا نابودی باكتری های مضر از دست داده و آزاد رشد كرده و به بیمار صدمه های بیشتری می رساند.
تیم تحقیق در این مطالعه عصاره پیاز ایرانی كه جزء ثابت آشپزی در ایران است را بررسی نموده و تاثیرات آنتی باكتریایی آن را آزمایش كردند.
محققان به منظور فهم بهتر و بهینه سازی پتانسیل آنتی باكتریایی آنها، تركیبات شیمیایی موجود در این گیاهان را به صورت مصنوعی تولید كردند.
آنها دریافتند این تركیبات شیمیایی تا بیش از ۹۹.۹ درصد مانع از رشد سلول های بیماری سل شدند.
به گفته محققان، این تركیبات می تواند برای تولید داروی جدید مقابله با بیماری سل بكار گرفته شوند.
طبق گزارشات، باوجود تلاش جهانی برای پیشگیری از شیوع بیماری سل، در سال ۲۰۱۶ حدود ۱۰ میلیون مورد مبتلا شدن جدید و دو میلیون مرگ ناشی از این بیماری گزارش شده است.
محققان تاكید می كنند هم اكنون حدود ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به عفونت بیماری سل مقاوم به آنتی بیوتیك هستند، از اینرو توسعه آنتی باكتری های جدید ضروری به نظر می رسد.

1396/11/11
15:54:14
5.0 / 5
280
تگهای خبر: بیماری , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
کونفه