آسان ترین راه پایین آوردن قند خون بدون دارو

آسان ترین راه پایین آوردن قند خون بدون دارو

به گزارش کونفه، همشهری نوشت: یکی از نکات مهم که افراد مبتلا به قند خون بالا باید از آن آگاهی داشته باشند روش های خانگی و در دسترس برای پایین آوردن قند خون است. این روش های غیر دارویی می تواند بسیار مفید و اثرگذار باشد.



یکی از نکات مهم که افراد مبتلا به قند خون بالا باید از آن آگاهی داشته باشند روش های خانگی و در دسترس برای پایین آوردن قند خون است. این روش های غیردارویی می تواند بسیار مفید و اثرگذار باشد. برای کنترل قند خون می توانید غیر از مصرف دارو از روش های خانگی بسیار مفید و موثری بهره ببرید.
تغذیه و قند خون
از آنجایی که سطح قند خون ما بر مبنای غذایی که می خوریم در نوسان است، یکی از طریق هایی که می توانیم آنرا کنترل نماییم، نظارت بر اینست که چه چیزی و چند بار در روز می خوریم. خوردن هر سه تا پنج ساعت یکبار و داشتن ترکیب مناسبی از پروتئین، چربی، فیبر و کربوهیدرات در رژیم غذایی می تواند به متعادل نگه داشتن سطح گلوکز کمک نماید. تاثیر ورزش در کاهش قند خون
ورزش یکی دیگر از طریق های عالی برای مدیریت سطح گلوکز است چونکه انرژی مورد نیاز فعالیت بدنی از قند موجود در خون شما تأمین می شود. فعالیت بدنی منظم سبب افزایش تولید انسولین می شود، هورمون متعادل کننده قند خون که به سلول های شما کمک می نماید گلوکز را برای تولید انرژی جذب کنند.
سرما درمانی چیست
سرما درمانی یکی از بهترین راه ها برای مدیریت سطح گلوکز است چونکه بدن ما در رویارویی با دمای سرد چربی قهوه ای تولید می کند. بدن ما همیشه در تلاش است تا حالت هموستاز را حفظ کند و این مورد بخصوص در مورد تنظیم دمای داخلی بدن ما صادق است. هنگامی که در معرض سرما قرار می گیریم، بدن ما با جذب چربی و قند در خون واکنش نشان داده است تا چربی قهوه ای تولید نماید و باردیگر گرم شود.
خوشبختانه، مجبور نیستید ساعت ها بیرون بروید و در برف غلت بزنید یا عصر خویش را در وان پر از یخ بگذرانید تا از مزایای سرما درمانی بهره مند شوید بلکه قرار گرفتن در معرض سرما از ۳۰ ثانیه تا حداکثر ۱۰ دقیقه برای کاهش سطح قند خون شما کافی است.
همچنین می توانید به مدت یک دقیقه روی صورت خود آب سرد بپاشید و یا در زمان حمام کردن ۳۰ ثانیه آخر دوش را به آب سرد تغییر دهید. حتی اگر هوا به اندازه کافی سرد است در بیرون از خانه قدم بزنید. بیشتر بخوانید: با خوردن این میوه از سرطان روده جلوگیری کنید
علائم و عوارض پرخوری عصبی چیست؟









۲۳۳۲۷۱











منبع:

1401/08/20
14:17:40
5.0 / 5
504
تگهای خبر: آب , تغذیه , دارو , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
کونفه