كودكان مبتلا به اگزما بیشتر در معرض خطر آلرژی غذایی هستند

كودكان مبتلا به اگزما بیشتر در معرض خطر آلرژی غذایی هستند

كونفه: محققین كالج كینگ لندن كشف كرده اند كودكانی با سطح شدید اگزما كه با باكتری استافیلوكوكوس اورئوس (SA) آلوده شده اند در خطر مبتلاشدن آلرژی های غذایی بیشتری هستند.



sciencedaily: استافیلوكوكوس اورئوس (SA) یك باكتری است كه می تواند در پوست افراد سالم پیدا شود. با این وجود، SA در افراد مبتلا به اگزما، خصوصاً اگزمای شدید، شایع است. هنگامی كه كسی آلرژی دارد (مانند آلرژی به تخم مرغ یا بادام زمینی)، سیستم ایمنی بدن یك ماده بی ضرر را بعنوان یك نفوذگر اشتباه می گیرد و در پاسخ واكنش زیادی نشان داده است. بدن یك مولكول یا آنتی بادی به نام ایمونوگلوبین (IgE) تولید می كند.
هنگامی كه IgE در معرض حمله به پوست یا در داخل بدن قرار می گیرد، مواد شیمیایی مانند هیستامین را كه موجب واكنش های آلرژیك می شود، آزاد می كند. گروهی از دانشمندان دریافتند كه كودكان مبتلا به اگزمای شدید كه با SA (استافیلوكوكوس اورئوس) آلوده هستند IgE بیشتر در مقابل بادام زمینی، تخم مرغ و شیر تولید می كنند كه نشان دهنده آلرژی غذایی به هر كدام از این ها است.
در این مطالعه، دانشمندان دریافتند كه كودكان مبتلا به SA در پوست و یا بینی خود بیشتر احتمال دارد آلرژی به بادام زمینی داشته باشند.
2121


منبع:

1398/04/01
15:32:35
5.0 / 5
4665
تگهای خبر: سیستم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
کونفه