وزیر بهداشت:

پروژه های بهداشتی حوزه سلامت ۶۰ هزار شغل بوجود می آورد

پروژه های بهداشتی حوزه سلامت ۶۰ هزار شغل بوجود می آورد

كونفه: وزیر بهداشت با بیان این كه در حوزه بهداشت، ۶ هزار پروژه بهداشتی افتتاح شده و یا در دست اجرا داریم اظهار داشت: اغلب این پروژه ها در مناطق محروم بوده و بالغ بر ۶۰ هزار شغل تولید خواهد نمود.



به گزارش كونفه به نقل از مهر، دكتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در تشریح دستاوردهای بخش سلامت كشور اظهار داشت: در وزارتخانه ای كار می نماییم كه در طول شبانه روز، مردم با آن سر و كار دارند و مشكلات و گرفتاریهای متعددی در این حوزه وجود دارد كه دولت، بخشی از آن را سامان داده است و در كوشش برای ساماندهی سایر مشكلات هستیم.
وزیر بهداشت خاطرنشان كرد: حدودا در جهان، كشوری را سراغ نداریم كه مردم آن از خدمات حوزه سلامت رضایت ۱۰۰ درصدی داشته باشند.
هاشمی در ادامه اظهار داشت: در تلاش هستیم پرونده الكترونیك سلامت را برای همه ایرانی ها فراهم نماییم و تصورم این است كه در یكی دو سال آینده به این هدف خواهیم رسید.
وزیر بهداشت همچنین، پشتیبانی از سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت، كوشش برای افزایش سواد سلامت مردم، افزودن تعدادی از واكسن ها به بسته ایمن سازی كودكان و كاهش مرگ و میر مادران و كودكان را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در چند سال اخیر عنوان نمود و اضافه كرد: در استان سیستان و بلوچستان، مرگ مادران آبستن را به یك سوم كاهش دادیم و مرگ نوزادان هم بیش از ۵۰ درصد كاهش پیدا كرد كه همین یك دستاورد، از نظر انسانی بسیار افتخار آمیز است.
هاشمی اضافه كرد: در حوزه درمان هم ۲۴ هزار تخت بیمارستانی به مجموع تخت های بیمارستانی كشور اضافه گردید و بیش از ۵۰ درصد به تخت های ICU كشور افزوده شد، اورژانس هوایی افتتاح شد و شاید مهمترین اقدامی كه در حوزه درمان انجام شد، كاهش هزینه های درمانی مردم بود.
وزیر بهداشت در تشریح اظهار داشت: در طول چند دهه، در همه حوزه ها هزینه ها اضافه شده است اما استثنائا در حوزه درمان هزینه ها كاهش پیدا كرد؛ بیش از ۱۰ میلیون نفر بیمه شدند و دولت حمایت جدی از حوزه سلامت داشت كه امیدواریم این حمایتها همچنان استمرار یابد.
هاشمی در ادامه به موفقیتهای بخش آموزش و پژوهش اشاره نمود و اظهار داشت: در حوزه آموزش، ۳۰ درصد ظرفیت رشته های تخصصی، فوق تخصصی، گروه پزشكی، دندانپزشكی و داروسازی را افزایش دادیم و عمده این افراد، در مناطق محروم و در قالب بومی گزینی انتخاب شدند كه ثمره این اقدام را ظرف ۵ تا ۱۰ سال آینده خواهیم دید.
وزیر بهداشت در ادامه اضافه كرد: در زمینه پژوهش حداقل ۶ رتبه ارتقا یافتیم و رشد علمی در حوزه پزشكی نسبت به سایر رشته ها پیشی گرفت و تعداد دانشمندان برتر یك درصد جهان در كشور از ۱۳۰ نفر به ۵۰۰ نفر افزایش پیدا كرد.
هاشمی در ادامه اضافه كرد: در هر ماه دو داروی جدید و روی هم رفته ۱۰۰ قلم داروی جدید در این سالها اضافه كردیم.
وزیر بهداشت با بیان این كه بخشی از اقداماتی كه در حوزه سلامت انجام شده ملموس بوده و بخشی از اقدامات هم جنبه زیر بنایی داشته است، اظهار داشت: امیدواریم با مجموع اقدامات انجام شده، بخشی از رضایت مردم را كسب كرده باشیم.
هاشمی اظهار داشت: اگر بخواهیم كشور را با دوران پیش از انقلاب مقایسه نماییم، گرچه همه كشورها پیشرفت كرده اند، اما این در حالیست كه در كشور آنها اتفاق خاصی نیفتاده و دچار تحریم و جنگ نشده اند اما جمهوری اسلامی ایران، باوجود همه اتفاقات ناگوار و دشمنی هایی كه وجود داشته است، در حوزه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی، نه به ادعای ما بلكه به شهادت مراكز بین المللی همچون سازمان جهانی بهداشت، بالاترین رتبه را دارد.
وزیر بهداشت در انتها ابراز امیدواری كرد سال به سال مردم ایران، در آسایش و رفاه بیشتر باشند و در عین حال انقلاب اسلامی ایران بتواند با حفظ آرمان خواهی، زمینه رضایتمندی مردم را بیش از گذشته فراهم كند.

1396/11/17
15:54:29
5.0 / 5
5215
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
کونفه