رهاورد سفر رییس جمهور به كرمانشاه

حدود هزار میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان کرمانشاه اختصاص یافت

حدود هزار میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان کرمانشاه اختصاص یافت

به گزارش کونفه، ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: در مسافرت رئیس جمهور به استان حدود هزار میلیارد تومان به زیرساخت های بهداشتی و درمانی تخصیص داده شد که بعد از به ثمر رسیدن این پروژه ها در طول سال جاری و سال بعد، خدمات بسیار خوبی در این عرصه برای مردم خواهیم داشت.


دکتر«قباد محمدی» روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: در مسافرت رئیس جمهور به کرمانشاه در حوزه سلامت، بهداشت و درمان مصوبات بسیار خوبی داشتیم. قسمتی از این مصوبات در ارتباط با زیرساخت های بهداشت و درمان و همینطور آموزش پزشکی و تحقیقات و فناوری در حوزه بزشکی در استان است.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های پزشکی کرمانشاه در حد ایده آلی نیست و نیاز هست این زیرساخت ها ارتقا پیدا کند، اظهار داشت: باتوجه به این که جمعیت ایران به سمت پیری درحال حرکت است و سبک زندگی به سمتی می رود که شاهد افزایش بیماری های غیرواگیر هستیم ازاین رو ضعفی که در زیرساخت های بهداشتی درمانی داشتیم و همینطور نیازی که در آینده به افزایش زیرساخت های بهداشتی و درمانی هست باید جبران شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: کرمانشاه قطب غرب کشور در حوزه بهداشت و درمان است و علاوه بر این که در خود استان خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می شود در غرب کشور هم پذیرای بیماران هستیم و خدمات خوبی را به آنها ارائه می دهیم.
وی با اشاره به اینکه اولویت پروژه های مصوب سفر رئیس جمهور با مناطق محروم بوده است، اظهار داشت: حدود ۱۰۰ پروژه مراکز بهداشتی و خانه بهداشت در روستاها و شهرهای محروم استان مصوب شد و کار اجرای این پروژه ها بزودی شروع می شود و تا آخر سال این پروژه ها در مناطق محروم به بهره برداری خواهد رسید.
محمدی، تکمیل بیمارستان شیمی درمانی و رادیوتراپی را بعنوان بزرگترین مرکز درمان سرطان در غرب کشور یکی از پروژه های مصوب سفر رئیس جمهور عنوان نمود و اظهار داشت: بنا داریم در یک سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد و بیشتر از ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پیشرفته درمان سرطان در این مرکز نصب خواهد شد.
وی اظهار داشت: تکمیل بیمارستان ثلاث باباجانی از دیگر پروژه هایی است که تا یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید. در ثلاث باباجانی بیمارستان ثابتی وجود ندارد و با آغاز به کار این بیمارستان نیاز درمانی مردم منطقه رفع خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، ساخت و تکمیل بیمارستان روانسر را از دیگر پروژه های مهم سفر رئیس جمهور ذکر کرد و اظهار داشت: اجرای این پروژه پیش تر شروع شده و به مرحله اسکلت رسیده و در مسافرت رئیس جمهور اعتبار لازم برای تکمیل آن تخصیص داده شد که امیدواریم تا ۲ سال آینده به بهره برداری برسد.
وی همینطور اظهار داشت: پروژه اورژانس بیمارستان طالقانی به علت کمبود اعتبار حدود ۲ سال تعطیل بود که خوشبختانه در مسافرت رئیس جمهوری اعتبار لازم برای این پروژه مصوب و پیمانکار آن ظرف یک ماه گذشته مشخص و در آینده نزدیک تحویل پیمانکار خواهد شد.
محمدی افزود: بیمارستان طالقانی مرکز ترومو در غرب کشور است که اکثریت بیماران تصادفی در استان به این بیمارستان منتقل می شوند و اورژانس فعلی جوابگو نیست.
وی در ادامه پروژه های تکمیل اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) و امام رضا (ع)، تکمیل کلین روم و مرکز ساخت سلول های بنیادی، تکمیل امکانات نازایی در بیمارستان معتضدی و امام رضا، تکمیل اورژانس بیمارستان اسلام آبادغرب و تکمیل کلینیک تخصصی شهرستان اسلام آبادغرب را از دیگر پروژه های مصوب در مسافرت رئیس جمهور به استان کرمانشاه عنوان نمود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یکی از اشکالات دانشجویان علوم پزشکی در استان را کمبود خوابگاه دانست و اظهار داشت: خوابگاه ۴۰۰ نفری جدید دانشگاه از دیگر مصوبه های سفر رئیس جمهور به استان بود که این پروژه در ۲ سال آینده تکمیل خواهد شد.
وی در انتها تکمیل دانشکده دندان پزشکی را از دیگر پروژه هایی ذکر کرد که در مسافرت رئیس جمهور اعتبار خوبی به آن تخصیص داده شد که امیدواریم در آینده نزدیک این پروژه به بهره برداری برسد.
در سفر رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت به استان کرمانشاه در ۲۳ تیرماه سال جاری در مجموع ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای ۲۰۰ طرح در بخش های مختلف به تصویب رسید.
به گزارش کونفه به نقل از خبرگزاری ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
این دانشگاه همینطور ۵۵۲ عضو هیأت علمی دارد و ۶۶۸ دانشجوی خارجی هم حالا در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درحال تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیشتر از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می شود.

1401/05/23
15:18:53
5.0 / 5
215
تگهای خبر: آب , آموزش , بهداشت , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
کونفه